PERSBERICHT – Beleef de shoppingmadness op Feel good & Shop Event

Feel good & Shop Event - Beleef de shoppingmadnessOp 25 en 26 maart 2017 vindt het jaarlijkse Feel good & Shop Event plaats op de Noordkade in Veghel. Twee volle dagen waarin je onbeperkt kunt shoppen, proeven, genieten en inspiratie kunt opdoen. Beleef de shoppingmadness bij meer dan 100 webshops uit Nederland en België en geniet van de lekkerste bites en drinks bij originele foodtrucks.

Met een bezoek aan Feel good & Shop event ben je er zeker van dat je naar huis gaat met tassen vol leuke hippe spulletjes en boordevol inspiratie op het gebied van wonen, lifestyle en beauty. Ontmoet je favoriete webshop live, het gezicht erachter en ontdek nog veel meer onontdekte pareltjes in de wereld van het online shoppen. Webshops laten hun online shop even voor wat het is en gaan zich twee dagen uitleven in hun pup-up store op Feel good & Shop Event. Daarnaast is er een verrassend foodplein en zijn er leuke activiteiten waar je als bezoeker bij aan kunt schuiven. Ontdek je persoonlijke stijl met kleur- en stijladviezen, probeer nieuwe knutselideeën uit, laat je tenen lezen of neem een plattegrond van je woning mee voor een gratis Feng Shui interieuradvies. Vergeet vooral ook niet om een leuke foto van jezelf en je vriendinnen te laten maken in het hippe fotobusje. Een geweldige herinnering aan een gezellige dag!

Geniet van bites en drinks op het Feel good Foodplein
Naast shoppen kun je op het event genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Heerlijk om tijdens het winkelen even je tassen neer te zetten en je voeten wat rust te geven. In samenwerking met de Proeffabriek, een bijzondere verzameling winkels op de Noordkade die 365 dagen per jaar open zijn, is er een gezellig plein met verschillende foodtrucks en eetstalletjes. Bestel een lekkere wrap, tosti of een soepje om even op adem te komen voordat je het shopping avontuur weer voortzet. Of bekijk je aankopen onder het genot van een borrelplank en een koud wijntje. Even gezellig bijkletsen en een moment van rust, voordat je weer verder gaat om de andere shops te bekijken.

Primeurs en nieuwe trends
Ook zijn er ook een aantal primeurs, zoals de witte letterborden van Misceaup, uniek en naar eigen ontwerp. Daarnaast zorgt ook de Instaswap Foundation voor een primeur. Dit bijzondere initiatief onthult tijdens Feel good & Shop Event het nieuwe thema voor hun ‘Share some Kindness’ actie. Naast deze primeurs zijn er een heleboel deelnemers die hun nieuwe voorjaarscollecties presenteren. Shop de nieuwste trends in kinder- en damesmode, sieraden en doe wooninspiratie op bij de vele mooie stands op interieurgebied. Je kunt naar hartenlust live shoppen bij je favoriete adresjes die je kent van Facebook of Instagram. Er zijn meer dan 100 deelnemers op het gebied van fashion, wonen en interieur, beauty en lifestyle, gifts & gadgets, stationery en baby- en kinderproducten, die zullen zorgen voor een flinke dosis aan shopplezier!

Mis het niet!
Het Feel good & Shop Event vindt plaats op 25 en 26 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Wil je dit hippe lifestyle event absoluut niet missen? Bestel je entreeticket dan alvast met korting via www.feelgoodshopevent.nl. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,00 (volwassenen) en € 5,00 (kinderen 4 t/m 10 jaar) en geldig op 1 dag naar keuze. Tijdens het event zelf kun je ook een entreebewijs kopen aan de kassa. Prijzen zijn dan € 10,00 voor volwassenen en € 7,00 voor kinderen 4 t/m 10 jaar.

Jij bent er toch ook bij 25 of 26 maart?! Bezoek – beleef – ontdek – geniet – proef – shop en bewonder!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.