PERSBERICHT – Beestachtig leuke hoesjes en stoere Disney-cadeaus bij KidsAccessoires.nl

Finding Dory Water clip case (iPhone 66s) - KidsAccessoires.nlMet de gave tablethoezen, koptelefoons, mini speakers, telefooncases en oplaadkabels van KidsAccessoires.nl willen kinderen maar wat graag gezien worden! Nieuw in het assortiment zijn de grrrweldige TabZoo telefoonhoesjes en de officiële accessoires van Disney. The Force is strong with this one!

Voor de grootste Disneyfans en kleinste superhelden
Darth Vader, Dory, Iron Man, Elsa of toch R2-D2: elk kind heeft wel een favoriete held. Verras echte superfans met de nieuwe Disney-accessoires van Star Wars, Frozen, Marvel, Finding Dory en Tsum Tsum. Zo is de Avengers in-ear koptelefoon hét ideale cadeau voor kleine superhelden die van muziek houden. Ben je gek van Nemo en Dory? Kies dan de spetterende telefooncase waar ze allebei lekker rondzwemmen. Speciaal voor de Star Wars rebellen zijn er verschillende originele telefoonhoesjes met opvallend reliëf of 3D-effect. Voor jonge prinsesjes is er de kleur-me-in tabletcase van Frozen: een unieke universele tablet case die je zelf in kunt kleuren. Daar kun je mee voor de dag komen!

Back to school
Mam, wanneer mogen we weer naar school? Kinderen kunnen niet wachten tot ze het schoolplein weer op mogen met een leuke telefoonhoes of tablet case van KidsAccessoires.nl. Het schattige TabZoo Panda telefoonhoesje (geschikt voor alle modellen) is zeker een hit bij de meisjes! Zeer opvallend is ook de Darth Vader 3D tabletcase met het iconische masker in 3D. Handig en makkelijk in het gebruik, perfect als bescherming én natuurlijk stukken stoerder dan zo’n simpel hoesje. Cool back to school. We weten zeker dat veel papa’s met een jaloerse blik naar de tabletcases, mini speakers en telefoonhoesjes van Marvel en Star Wars zullen kijken. Dus bereid de kids daar alvast op voor!

Over KidsAccessoires.nl
KidsAccessoires.nl is dé Nederlandse webshop met de leukste accessoires voor tablets, telefoons, audio of voor tijdens de reis. Geen saaie witte of zwarte producten, maar stuk voor stuk gave items die opvallen door het design, de functionaliteit en de hoogwaardige kwaliteit. Ook voor het leukste aanbod van koptelefoons, mini speakers en oplaadkabels is KidsAccessoires.nl het ideale adres.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.