PERSBERICHT – Beebieshop zorgt deze feestdagen voor originele Sint- en Kerstcadeaus

Shirt set hoofd piet gezin - beebieshop.nlMet de feestdagen in aantocht wordt het weer tijd om ideeën voor originele cadeaus te verzamelen. Beebieshop helpt ouders een handje en presenteert een nieuwe collectie speelgoed en t-shirts, voorzien van een naam en/of geboortegegevens. Laat Sinterklaas en de Kerstman maar komen!

Voor veel kinderen zijn pakjesavond en cadeaus onder een versierde kerstboom het hoogtepunt van de winter. Terwijl ouders zich elk jaar weer afvragen wat ze hun kinderen cadeau kunnen geven. De feestdagen collectie van Beebieshop biedt uitkomst.

Sinterklaas kapoentje…
Ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee. Daarom brengt hij dit jaar de cadeaus niet in een jute zak, maar in een leuke paperbag. Handig, met de namen van de kinderen er op. Maar wat zou hij dit jaar brengen? Stoere jongens en meiden die graag klusjes in huis opknappen worden gegarandeerd blij van een gereedschapskist, zeker als hun naam erop staat! En voor kinderen die graag winkeltje spelen mag een echte kassa natuurlijk niet ontbreken. Om de Sinterklaastijd extra leuk te maken is het mogelijk je kind (en de rest van de familie) aan te kleden in stijl; er zijn verschillende soorten pietenshirts, ook voor papa en mama.

Onvergetelijke Kerst
Als Sinterklaas is vertrokken staat de Kerst alweer voor de deur. Ook daar is Beebieshop op voorbereid. Hang voor elk gezinslid een grappige kerstsok aan de haard of muur. Verhoog de sfeer met shirts in kerst-stijl. Met teksten als ‘Let’s rock this x-mas’ en ‘Santa’s little helper’ wordt het een onvergetelijke Kerst. Merry Christmas!

Twinning sets
Twinning – waarbij kinderen dezelfde kleding en accessoires dragen als hun vader of moeder – is helemaal hip. Hoe leuk is het om als moeder je kleine meid in dezelfde kleding te steken? En ook jongens vinden het geweldig om er hetzelfde uit te zien als hun papa. Beebieshop speelt handig in op deze trend met een originele twinning feestdagen collectie. Deze bestaat uit sets van twee shirts: één voor de ouder en één voor het kind. Draag de Hulp Piet-shirts met Sinterklaas of verschijn aan het kerstontbijt met originele Mr.- Mrs.- en Little Elf shirts.

Over Beebieshop
Bij Beebieshop kun je het zo gek niet bedenken of het kan gepersonaliseerd en op maat gemaakt worden. Eigenaar Xander den Teuling maakt zijn eigen ontwerpen en brengt regelmatig iets nieuws, zodat je altijd iets unieks koopt. Heb je zelf een leuk idee? Laat dan een ontwerp op maat maken!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.