PERSBERICHT – Beebieshop presenteert unieke collectie gepersonaliseerde kindercadeaus

Geboortekaartje op canvas - beebieshop.nlElk kind wordt blij van een mooi cadeau. Maar niets is zo leuk als een gaaf dekbed, een handig logeerkoffertje of een stoere brandweerwagen mét je eigen naam of foto erop. Beebieshop speelt hier handig op in en komt met een grote collectie kindercadeaus. Origineel, uniek en met een persoonlijke touch.

Geboortekaartje op canvas
Een geboortekaartje is iets speciaals en persoonlijks. Het is de aankondiging van een nieuw leven. Vaak gaat het geboortekaartje in een plakboek of in doos op zolder en komt het pas jaren later weer eens tevoorschijn. Het is veel leuker om het kaartje een mooi plekje te geven in de kinderkamer. Je kunt het inlijsten of bijvoorbeeld laten drukken op canvas. Mooi en uniek! Het geboortekaartje op canvas heeft een afmeting van 40 x 40 cm en is ook origineel om te geven als kraamcadeau.

Kinderkameraccessoires
Beebieshop heeft ook grote keuze aan kinderkamer accessoires. Zo zijn er spaarpotten, groeimeters en naamkoffertjes verkrijgbaar. Niet alleen handig bij het logeren, maar ook om spulletjes in op te ruimen. Nieuw in de collectie zijn de gepersonaliseerde dekbedovertrekken. Onder zo’n gaaf dekbed met je eigen naam en/of foto slaapt elk kind als een roosje. Naast standaard ontwerpen, zoals een dekbedovertrek met tipi, wolken, strepen of hartjes, kun je ook zelf je eigen dekbedovertrek laten ontwerpen. Hoe leuk is dat?!

Gepersonaliseerde kraamcadeaus
Met een kraamcadeau voorzien van de naam en/of geboortedatum van de kleine spruit zijn de meeste kersverse ouders dolblij. Het is iets dat bewaard zal blijven, ook als je kind ouder wordt. Zo zijn er leuke shirts en slabbers verkrijgbaar. En voor wie graag een compleet cadeaupakket geeft zijn de gepersonaliseerde cadeaupakketten perfect. Deze bestaan uit een gepersonaliseerde beer, naamshirt en een koffertje. Of wat dacht je van een gave houten brandweerauto. Maak deze brandweerauto helemaal persoonlijk door er een naam, geboortedatum of persoonlijke tekst op te laten zetten. Deze stoere auto is ook een geweldig verjaardagscadeau. Welk kind vindt het niet leuk om een brandje te blussen met zijn eigen stoere auto!

Over Beebieshop
Bij Beebieshop kun je het zo gek niet bedenken of het kan gepersonaliseerd en op maat gemaakt worden. Eigenaar Xander den Teuling maakt zijn eigen ontwerpen en brengt regelmatig iets nieuws, zodat je altijd iets unieks koopt. Bekijk de hele collectie op www.beebieshop.nl. Heb je zelf een leuk idee? Laat dan een ontwerp op maat maken!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.