PERSBERICHT – Beauty Astaxanthin beschermt de huid tegen straling van zon, computers en smartphones

Beauty AstaxanthinNutraSkin brengt opnieuw een veelbelovend voedingssupplement op de markt. Een echte mooimaker. Beauty Astaxanthin is een super-antioxidant die de huid beschermt tegen straling, die fijne lijntjes en rimpels kan verminderen en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert.

We weten allemaal dat het belangrijk is om de huid te beschermen tegen UV-straling uit zonlicht. Inmiddels wordt steeds duidelijker dat blauw licht (HEV-licht) dat afstraalt van telefoons, tablets en computers ook schadelijk is voor de huid en ogen. Het kan tekenen van huidveroudering veroorzaken, zeker bij dagelijkse blootstelling aan deze straling. Antioxidanten zoals astaxanthine, vitamine C en E helpen de huid te beschermen tegen straling en verbeteren de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid.

Super antioxidant
Astaxanthine is een 100% natuurlijke kleurstof die wordt aangeprezen als een superantioxidant. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat astaxanthine een 500 keer sterkere antioxidant is dan vitamine E en 10 keer sterker dan bètacaroteen. NutraSkin Beauty Astaxanthin bevat zowel astaxanthine als vitamine C en E. Hierdoor wordt de huid van binnenuit beschermd tegen zowel UV-straling van de zon als de HEV-straling die computers en smartphones veroorzaken. De huid wordt versterkt, waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

NutraSkin Beauty Astaxanthin is verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde beautysalons en klinieken. De consumentenprijs bedraagt € 32,95 per 60 softgels.

Nieuwe voedingssupplementen
Tegelijk met Beauty Astaxanthin introduceert NutraSkin nog drie nieuwe voedingssupplementen: Multi Beauty, Pure C en Magnesium. De nieuwe producten vormen een goede aanvulling op NutraSkin Collagen Drink. Een goede multivitamine en vitamine C behoren tot de basissuppletie. Magnesium is een veelgebruikt supplement dat werd uitgeroepen tot ‘Supplement van het Jaar 2018’.

Over NutraSkin
NutraSkin ontwikkelt voedingssupplementen op basis van natuurlijke ingrediënten, die de huid mooier maken en huidveroudering tegengaan. Het begon met Collagen Drink. Een innovatieve anti-aging drank die rimpels vermindert en de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze een verjongingseffect bereikt. NutraSkin supplementen vullen elkaar aan en kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar worden gebruikt.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.