PERSBERICHT – Beach and Bandits brengt hippe UV-beschermende zwemkleding voor kids

Beach and Bandits brengt hippe UV-beschermende zwemkleding voor kidsDat zwemkleding voor baby’s en kinderen er niet alleen heel cool uit kan zien, maar tegelijkertijd ook bescherming biedt tegen UV-straling, bewijst het merk Beach and Bandits. De zwemkleding van dit hippe Nederlandse merk is verkrijgbaar bij UV-Fashions.

Beach and Bandits is opgericht door Hans en Jo-anne, die samen twee kinderen hebben. Doordat ze als gezin veel tijd op het strand doorbrachten, waren ze op zoek naar leuke én beschermende UV-zwemkleding. Samen hebben ze daarom een UV-collectie ontworpen, die zowel trendy als beschermend (met UPF50+ protectie) is.

Vrolijke UV-badpakken
De collectie van Beach and Bandits bestaat onder andere uit badpakken met originele prints. Denk aan vrolijke zwemkleding met palmboompjes, zwart-wit regenbogen en strandprints. De uv-zwempakjes zijn verkrijgbaar met korte of lange mouwen voor extra bescherming tegen de zon. De badpakken bieden bescherming tegen zowel UVA als UVB stralen, hebben een rits om ze makkelijk aan en uit te trekken en zijn voorzien van platte naden, die huidirritatie voorkomen.

Trendy zwemshorts
Voor jongens bevat de collectie stoere zwemshorts met UPF50+ bescherming tegen UVA en UVB stralen. Dankzij de hippe prints zien de shorts er superleuk uit. Toppers in de collectie zijn de zwemshorts met zwart-wit regenbogen en de blauwe zwemshort met kwallen. Hierin kan jouw zoon urenlang spelen op het strand, bij het zwembad of gewoon lekker in de achtertuin.

Extra bescherming
Voor extra bescherming tegen de zon geef je je kind een UV werend zwemshirt aan. Scheelt een hoop extra gesmeer met zonnebrandcrème, wat zeker op het strand niet het fijnste klusje is. De zwemshirts zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal dat snel droogt en goed ademt. Tegelijkertijd bieden ze uitstekende bescherming tegen de zon, waardoor de huid die door de stof bedekt wordt niet kan verbranden. Zoek er een leuke UV-zwembroek en zonnehoed bij en je hebt een perfecte outfit voor de zomer!

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ’One stop, beach proof shop’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit premium merken en producten zoals Beach and Bandits, het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en de zonnehoeden van Dorfman Pacific. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.