PERSBERICHT – Bandajanas breidt uit met collectie nieuwe slippers voor dames en meisjes

Nieuwe collectie Bandajanas slippersHoe leuk is het om zelf een paar unieke slippers te ontwerpen? Dankzij het vorig jaar gelanceerde eco-vriendelijke slippermerk Bandajanas kan dat. Via de compleet vernieuwde website is het nu mogelijk om in drie stappen de perfecte slipper samen te stellen. Kies een basisslipper, selecteer de bandjes en voeg bedeltjes of andere accessoires toe. Zo simpel is het. Onlangs is het assortiment flink uitgebreid met onder andere slippers met hoge hak en meisjesslippers. Daarnaast is de nieuwe collectie binnen, met banden in de trendkleuren van zomer 2015.

Mix en match je eigen slippers
Onlangs heeft de website van Bandajanas een restyling gehad. Hierdoor is het nu nog gemakkelijker om zelf een paar slippers samen te stellen. Kies een basisslipper in een van de vier neutrale kleuren, selecteer een van de vele kleurrijke banden, rijg deze door de lussen en klaar zijn je slippers! De banden zijn gemaakt van zacht restmateriaal uit de textielindustrie, hebben een lengte van 1.40 m en zijn gemakkelijk zelf op maat te knippen. Hierdoor zijn ze op tientallen manieren te knopen. Ze kunnen bijvoorbeeld om het been omhoog gebonden worden, maar ook laag op de enkel gedragen worden, voor een sportievere look. Tenslotte kunnen accessoires worden toegevoegd. De vele bedels, pluimpjes en ringen maken de slippers helemaal compleet.

Bandajanas voor dames én meisjes
De hippe slippers van Bandajanas zijn een enorm succes gebleken. Halverwege seizoen 2014 moest er zelfs een retailerstop ingelast worden omdat de voorraad op was. Dit jaar is de productie van de slippers verdrievoudigd en zijn er high Bandajanas aan het assortiment toegevoegd: stijlvolle slippers met een sleehak. Ideaal voor vrouwen die hun benen wat meer lengte willen geven. Ook nieuw in het assortiment zijn de meisjesslippers. Hierdoor kunnen nu ook de kleine fashionistas zelf hun ideale slippers samenstellen. De meisjesslippers zijn verkrijgbaar in een mooie roze uitvoering in maat 28 t/m 35. In mei worden ook grijze meisjesslippers aan het assortiment toegevoegd.

Over Bandajanas
Bandajanas is een hip slippermerk dat vorig jaar gelanceerd werd en in korte tijd ongekend populair geworden is. Op www.bandajanas.com kan in drie stappen een paar slippers worden samengesteld, bestaande uit een basis slipper, gekleurde banden en accessoires. Deze losbandige slippers zijn eindeloos te mixen en matchen. De Bandajanas slippers worden gemaakt van eco vriendelijk foam. Ze zijn comfortabel en bieden tegelijkertijd voldoende steun. Het voetbed is zacht en tussen de tenen zit geen hard plastic staafje, maar een sterke zachte lus van nubuck leer, waar de banden doorheen geregen worden. De bandensets worden op de 2 sociale werkplaatsen in Nederland geproduceerd.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.