PERSBERICHT – BAMBAM brengt verfrissende nieuwe collectie voor de babykamer

bambam nieuwe collectieHet Nederlandse merk BAMBAM begint het jaar goed met een compleet nieuwe lijn met kinderkameraccessoires. In de nieuwe collectie staan de kleuren lichtroze, lagoon en lichtgrijs centraal. Kleuren die helemaal passen bij de kinderkamers van nu.

In de nieuwe serie voeren olifanten, lammetjes en konijntjes de boventoon. Uiteraard met heerlijke zachte knuffels en tutteldoekjes zoals we gewend zijn van BAMBAM. Maar dit jaar ook met blikvangers voor de babykamer zoals haken, koffertjes en fotolijstjes.

Kinderkameraccessoires
Bij het inrichten van de babykamer wordt vaak gekozen voor een rustige en neutrale basis. Want uiteindelijk bepaal je met accessoires de sfeer. Met een metalen haak en houten mobile van BAMBAM maak je het geheel af en breng je harmonie in de kinderkamer. De haken zijn functioneel én stijlvol! Met een bijpassend olifantje, lammetje of konijntje aan de muur en een houten mobile boven het bedje krijgt de kamer net iets meer flair.

Koffertjes
Logeren bij opa en oma of een dagje naar het kinderdagverblijf? Met de nieuwe koffertjes van BAMBAM wordt dat een feest. Ze zijn groot genoeg om wat kleding en speelgoed in mee te nemen. Wordt er nog niet gelogeerd? Gebruik de koffertjes dan om speelgoed of mooie herinneringen in te bewaren. Met een echo, babymutsje, kaarten en andere belangrijke mijlpalen creëer je een koffertje met geweldige herinneringen voor later. De kartonnen koffertjes zijn verkrijgbaar in drie formaten en drie kleuren en bevatten een afbeelding van een olifantje, lammetje of konijn.

Herinneringen vastleggen
Kinderen groeien zo snel… voor je het weet is je baby een peuter of kleuter. Daarom is het zo belangrijk om herinneringen vast te leggen. BAMBAM heeft daarvoor een fotolijstje met inkt afdruk bedacht. Hiermee kunnen ouders op een eenvoudige en schone manier een afdruk van het handje of voetje maken. Voeg daar een mooie babyfoto aan toe en je hebt een tastbare herinnering voor later!

Over BAMBAM
Het Nederlandse merk BAMBAM bestaat bijna 26 jaar en blinkt uit op het gebied van babycadeaus met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Kijk voor meer informatie, de gehele collectie en verkooppunten op www.bambam.nl (tevens webshop).


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.