PERSBERICHT – BAMBAM breidt de collectie uit met fijne kraamcadeaus

Silver plated duck moneybank - spaarpot bambamHet bekende merk BAMBAM biedt kraamvisite en jonge ouders genoeg keuze: er is zoveel leuks om cadeau te doen of te vragen als er een kleintje geboren is. En er is goed nieuws: want de collectie is wederom uitgebreid! Zo is er een prachtige spaarpot toegevoegd aan de verzilverde productlijn en brengt het merk zelfs een eigen verzorgingslijn.

Eerste spaarcentjes
De Silver plated duck moneybank (€ 44,95) is een prachtige verzilverde spaarpot in de vorm van een eendje en biedt een fraaie aanvulling op de reeds bestaande verzilverde collectie. Hierin kunnen baby’s eerste spaarcentjes niet alleen heel veilig, maar ook nog eens heel stijlvol worden opgeborgen. De zilveren eend is een mooie eyecatcher in de babykamer en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Andere items uit deze productlijn zijn: een verzilverd haarlok- of tandendoosje, een rammelaar, een doosje waarmee je een gipsafdruk van hand of voetje kunt maken of een verzilverd eerste bestekje. Allemaal gegarandeerd geslaagde cadeaus en een speciale herinnering voor later.

BAMBAM Giftboxen
BAMBAM heeft speciale cadeauboxen die geschikt zijn om kersverse ouders mee te verrassen tijdens een kraambezoek. Nieuw is de Giftbox knitted hat and duck rattle (€ 24,95). Hierin vind je een gebreid mutsje voor baby’s van 0 tot 6 maanden en een stoere gebreide rammelaar.

Daarnaast heeft BAMBAM sinds kort een speciale verzorgingslijn voor baby’s. Uiteraard is de lijn dermatologische getest én goedgekeurd en veilig te gebruiken voor de allerkleinsten (vanaf 0+). Er zijn twee giftboxen verkrijgbaar in deze nieuwe lijn. Zo is er set bestaande uit een Wash & Shampoo and Body Lotion (€ 29,95). De shampoo is een Douchegel & Shampoo in één en de bodylotion maakt het babylijfje nog zachter dan het al is. De producten zijn samengevoegd in een mooie verpakking en perfect om cadeau te doen. In deze serie is er ook een Giftbox Bath Washcloth, Wash and Shampoo (€ 19,95), een mooi doosje waarin de Wash & Shampoo samen met een washandje is verpakt.

Over BAMBAM
Het Nederlandse merk BAMBAM bestaat bijna 25 jaar en blinkt uit op het gebied van babycadeaus met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Kijk voor meer informatie, de gehele collectie en verkooppunten op www.bambam.nl (tevens webshop).


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.