PERSBERICHT – Alphanova SUN lanceert nieuwe ECO-zonnebrand tegen zonneallergie

Alphanova SUN ECO-zonnebrand tegen zonne-allergie 1 - solobiomooi.nlVeilig genieten van de zon krijgt een volledig nieuwe betekenis met de producten van Alphanova SUN. De biologisch gecertificeerde producten van dit innovatieve merk zijn veilig voor de huid, maar ook voor het milieu, de zee en het koraal. Onlangs werd de collectie uitgebreid met een speciale productlijn voor mensen met een zeer gevoelige en allergische huid.

Met een gevoelige huid of een zonneallergie is het vaak niet prettig om je huid bloot te stellen aan zonlicht. Alphanova SUN brengt daar verandering in met een waterproof biologische zonnebrandcrème speciaal voor de gevoelige en allergische huid. De crème beschermt de huid tegen de nare, jeukende bultjes die bij zonneallergie kunnen ontstaan.

100% natuurlijke zonbescherming
De producten van Alphanova SUN zijn 100% natuurlijk en bevatten minerale UV-filters, die in tegenstelling tot chemische filters direct bescherming bieden en niet schadelijk zijn voor het milieu. De lijn bestaat uit factor 30 en 50 én een speciale variant factor 50 met een tintje, zodat deze geen witte waas geeft. Hiermee kan iedereen zorgeloos, verantwoord en perfect beschermd genieten van het mooie weer!

Veilig genieten van de zon
Met de producten van Alphanova SUN kun je verantwoord en veilig zonnen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit biologische zonverzorging op basis van aloë vera. Dit natuurlijke ingrediënt kalmeert, hydrateert en beschermt de huid. De producten zijn vrij van toxische stoffen en bevatten geen nanodeeltjes, parfum, parabenen, chemische filters of chemische bewaarmiddelen. Gezond voor de huid en bovendien niet schadelijk voor het milieu. Dat is nog eens een win-win situatie!

Verkoopinformatie
De producten van Alphanova SUN voor de gevoelige en allergische huid zijn verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi voor € 18,95. Zakelijke klanten kunnen de producten van dit merk inkopen via Yaviva, groothandel in ECO cosmetica en distributeur van o.a. Alphanova SUN.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor biologische cosmetica. Met eerlijke verzorgingsproducten voor volwassenen en kinderen. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De kwalitatieve verzorgingsproducten van Alphanova SUN passen perfect bij deze filosofie en zijn een unieke aanvulling op het assortiment. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.