PERSBERICHT – Alphanova Sun brengt natuurlijke zonbescherming voor het hele gezin

Alphanova sun collectie zonnebrand - www.solobiomooi.nlIn de lente en zomer zijn we met zijn allen weer lekker veel buiten te vinden. De parken en terrassen zitten vol en een dag naar het strand is een populair uitstapje voor het hele gezin. Dat de huid goed tegen de zon beschermd moet worden is bij velen wel bekend. Voor wie liever geen synthetische producten op de huid gebruikt is er Alphanova SUN: biologische, natuurlijke zonnebrandproducten voor het hele gezin.

Zeker op een gevoelige huid wil je liever geen chemische producten gebruiken. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. De zonproducten van Alphanova SUN zijn volledig natuurlijk en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Ze bevatten minerale zonnefilters, die als bijkomend voordeel hebben dat ze geen witte waas achterlaten en werken vanaf het moment dat je ze op de huid aanbrengt. Doordat de producten zacht zijn voor de huid, zijn ze zelfs voor de allerkleinsten geschikt.

Minerale zonproducten met hoge beschermingsfactor
De productlijn van Alphanova SUN bestaat uit zonnesprays met Sun Protection Factor (SPF) 15, 30 en 50. Daarnaast zijn er gezichtscrèmes met SPF 50+ en haarsprays om ook het haar te beschermen tegen de zonnestralen. Speciaal voor sporters is er een handige roll-on met SPF 50+. Alle producten bevatten minerale zonnefilters, zijn waterproof en zijn verrijkt met aloë vera, jojoba- en tamanu oilie. De huid wordt dus niet alleen beschermd, maar ook verzorgd. Voor na het zonnen is er een hydraterende aftersun spray die verkoeling brengt en de huid verzorgt.

Ook voor de gevoelige kinderhuid
Kinderen vinden het heerlijk om in de zon te spelen. Wat is er nu leuker dan urenlang zandtaartjes bakken op het strand of lekker zwemmen in het opblaasbadje in de achtertuin? Als ouder zorg je ervoor dat dit veilig gebeurt. Daarbij mag een goede zonbescherming natuurlijk niet ontbreken. Alphanova SUN heeft een aparte productlijn met zonnebrand met SPF50+, zonder alcohol, zonder parabenen, zonder parfum, zonder phenoxyethanol én waterproof. Alphanova SUN is het enige natuurlijke en Ecocert gecertificeerde zonnebrandmerk met producten voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Hiermee kan je kindje heerlijk en veilig genieten van de zon!

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor jou. 100% natuurlijk, net als jij. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De producten van Alphanova SUN passen perfect bij deze filosofie en zijn een unieke aanvulling op het assortiment. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.