PERSBERICHT – Alphanova KIDS brengt natuurlijke producten die hoofdluizen bestrijden én voorkomen

ALPHANOVA KIDS BIO Zeropou - voorkomt luizen - solobiomooi.nlHoofdluis; vrijwel elk kind krijgt er vroeg of laat een keer mee te maken. Vervelend, want meestal moeten ook de gezinsleden en vriendjes behandeld worden met een anti-luizenproduct. Dankzij Alphanova KIDS kan dit voortaan op een zachte manier. Vriendelijk voor het milieu én voor het kind.

Alphanova KIDS presenteert 100% natuurlijke anti-luizenproducten voor kinderen. Deze producten maken een eind aan vervelende chemische behandelingen met synthetische producten. De natuurlijke anti-luizenproducten van Alphanova KIDS zijn veel gezonder voor kinderen en zijn net zo effectief en bevatten geen pesticiden.

Shampoo en spray
De productlijn bestaat uit een antiluizen-shampoo en een antiluizen-spray. Deze kunnen gebruikt worden in acute perioden van luizen, maar ook als preventie om hoofdluis te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van ultrazachte formules, zonder parabenen, SLS en ALS. De producten zijn biologisch gecertificeerd, zitten in een recyclebare verpakking en zijn niet op dieren getest. Ze bestrijden én voorkomen luizen op een milde wijze.

Alphanova KIDS
Het ontwikkelen van milde, natuurlijke huidverzorgingsproducten die zelfs geschikt zijn voor de allerkleinsten. Daar ligt de kracht van Alphanova KIDS. Alle producten zijn zacht voor de huid en zijn daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Er worden uitsluitend ingrediënten uit de Provence gebruikt, waaronder lavendel en biologische katoen. Bovendien zijn de producten zeepvrij, alcoholvrij en vrij van kleurstoffen. Deze fijne, kleurrijke producten mogen in geen enkele kindvriendelijke badkamer ontbreken.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor biologische verzorgingsproducten. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor baby’s en kinderen. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De natuurlijke anti-luizenproducten van Alphanova KIDS passen perfect bij deze filosofie. Bekijk de hele productlijn op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.