PERSBERICHT – Al het glaswerk voortaan snel gedroogd en tegelijkertijd perfect gepoleerd met de Spot-Not

Spot-Not glasdroger voor al uw glaswerk - WINECHILLDe Spot-Not glaswerk droger; het zal misschien niet direct een bel doen rinkelen, maar als je er eenmaal mee aan de slag gaat, zal je niet begrijpen hoe je ooit zonder hebt kunnen leven. Het is een uitvinding waarmee je al je glazen op een perfecte manier droogt én tegelijkertijd poleert. Ideaal!  

Met gemak een glanzende look
Glazen na het afwassen op de juiste manier droog krijgen, is niet altijd even makkelijk en vaak een tijdrovende klus waar een ieder zich liever aan onttrekt. Ze zijn te smal of te diep, ze breken gemakkelijk en dan blijven er ook nog eens pluisjes van de theedoek aan hangen, waardoor die perfect glanzende look uitblijft. Vanaf nu gaat de Spot-Not glaswerk droger daar verandering in brengen. Hiermee maak je namelijk al je glazen in een handomdraai droog.

“Als vinologe en enthousiast wijndrinkster ben ik heel blij met deze uitvinding! Zelfs met een glazendoek hield ik pluisjes op mijn glazen, en met de Spot-Not is dit verleden tijd. Had ik jaren eerder willen hebben (heb flink wat glazen versleten die ik uit frustratie maar in de afwasmachine heb gestopt, maar dat komt ze ook niet ten goede…)”– Jacqueline Niesten- Vinoloog van de Wijnacademie

Hoe het werkt
Spot-Not bestaat uit een fraai vorm gegeven handvat met daaraan vast een multi flexibele kern van rubber welke zich aanpast aan de vorm van ieder glas. Om de kern van de Spot-Not zit een afneembare en wasbare mouw van microvezel, welke vocht absorberend werkt en zorgt voor glanzende pluisvrije glazen.

Dus of je nou aan de slag gaat met een wijn-, water- of Champagne glas: de Spot-Not droogt én poleert zowel de binnen als buitenkant van al het glaswerk. Na gebruik laat je de microvezel mouw gewoon drogen. Wanneer de mouw vies geworden is na veelvuldig gebruik, kan deze gewassen worden in de wasmachine op een temperatuur tot wel 60 graden.

Spot-Not zorgt ervoor dat je binnen een paar seconde al je glaswerk droogt en tegelijkertijd poleert. Niet alleen onmisbaar in het huishouden, maar ook onwijs handig in de horeca. De Spot-Not glaswerk droger heeft een advies verkoopprijs van € 19,95.

Over WINECHILL
Sinds de introductie van het eigen merk WINECHILL Original in 2014 heeft A-Trading Company zich toegelegd op de verkoop van must-have wijnaccessoires. A-Trading Company is tevens de exclusieve distributeur in de Benelux van de prijswinnende Amerikaanse merken Air Cork en Spot-Not. Innovatieve en trendy producten die je cadeau kunt doen aan wijnliefhebbers, maar waarmee je ook je eigen wijnmomenten nóg leuker kunt maken. Ook voor (gepersonaliseerde) relatiegeschenken ben je hier aan het juiste adres. Bekijk het complete assortiment op www.wine-chill.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.