PERSBERICHT – Activity Gym van Done by Deer wint prestigieuze Red Dot Award

Activity Gym van Done by Deer - red dot award - Mrs JansenRuim 5200 innovatieve producten uit 57 landen deden mee, maar slechts één product kan het beste zijn. De Activity Gym van Done by Deer wint dit jaar de Red Dot Award voor Product Design 2016. Dit speelgoed is niet alleen ontzettend leuk en leerzaam voor kleine kinderen, door het moderne design misstaat het ook zeker niet in huis.

The Red Dot Award is een van de grootste design wedstrijden ter wereld en wordt georganiseerd door het Design Zentrum  Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland. Uit verschillende landen wordt een panel van in totaal 41 experts geselecteerd. Zij beoordelen elk aangemeld product op onder andere innovatie, kwaliteit, functionaliteit en eco-vriendelijkheid. De winnende producten van voorgaande jaren zijn te bekijken in het Red Dot Design Museum in Essen. Vanaf 5 juli 2016 zal ook de Done by Deer Activity Gym daar te zien zijn.

De Activity Gym
Het Done by Deer designteam werpt een nieuw licht op de standaard activity gyms voor baby’s. Voortaan geen standaard model meer dat maar op één manier gebruikt kan worden. Deze activity gym is namelijk flexibel, staat stevig op vrijwel elke ondergrond en is gemakkelijk aan te passen en weer op te bergen. Kleine kinderen worden telkens uitgedaagd en geprikkeld. Zet hem bijvoorbeeld op je bed, op de commode tijdens het verschonen of in de zomer lekker buiten op het gras.

De Activity Gym kan gemakkelijk in de breedte en hoogte worden aangepast. Een fijne eigenschap, want dit stimuleert baby’s om steeds net wat verder te reiken naar de speelgoedjes. De drie bijgeleverde speeltjes kraken en ratelen als er mee gespeeld wordt en zijn ontworpen om de zintuigen van het kind te ontwikkelen. Daarnaast bevat de ene poot van de boog een zachte applicatie en de andere poot een spiegel. Er is voor kleintjes genoeg te beleven en te ontdekken!

Deens design
Done by Deer is een Deens merk dat moderne lifestyle producten voor baby’s en peuters maakt. Speelgoed dat niet alleen leuk, leerzaam en uitdagend is, maar wat er ook geweldig uit ziet. Het kenmerkende Scandinavische design met een grafisch tintje. De gedachte erachter is eenvoudig: een combinatie van innovatief design, veiligheid en gewaagde kleurkeuzes maakt elk product uniek. Elk Done by Deer product is veilig en voldoet aan de strenge Europese normen.

De Activity Gym heeft een adviesprijs van € 99,95. Deze en andere producten van Done by Deer zijn in Nederland onder andere verkrijgbaar bij www.dekleinegeneratie.nl.

Over Mrs Jansen
Agentschap Mrs Jansen vertegent mooie en originele (kinder-) lifestyle- en interieurmerken uit diverse Europese landen. Ook het merk Done by Deer heeft Mrs Jansen in haar portfolio. Merken worden geselecteerd op originaliteit, creativiteit en kwaliteit. Hiermee zijn ze onderscheidend voor retailers die iets unieks en bijzonders willen toevoegen aan hun assortiment. Bekijk alle merken die Mrs Jansen vertegenwoordigt op www.mrsjansen.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.