PERSBERICHT – Aandachtsmomenten lanceert journal voor langzamer leven en meer innerlijke rust

Aandachtsmomenten JournalDe zomervakantie is voorbij en daarmee voor veel mensen ook de tijd van het rustiger aandoen en bewust genieten van de mooie dingen om je heen. Men schakelt massaal over op de automatische piloot om het drukke leven weer in goede banen te leiden. Met de nieuwe Aandachtsmomenten Journal word je bewust van je drukke bestaan en leer je te doseren. Het invulboek helpt je om langzamer te leven en meer innerlijke rust te vinden.

We zijn vaak zo druk met rennen en doorgaan dat we geen tijd nemen om stil te staan en om ons heen te kijken. Het bijhouden van aandachtsmomenten helpt om meer innerlijke rust en minder stress te ervaren en minder op de automatische piloot te leven.

Leven met meer aandacht
Dit journal laat je elke dag even stil staan bij de mooie en bijzondere momenten in jouw leven. Want het zijn vaak de kleine dingen die je leven waardevol maken. Door het opschrijven van de aandachtsmomenten, het schrijven van affirmaties en het geven van complimenten aan jezelf, leer je steeds beter om de kleine dingen in het leven te waarderen.

Een dagelijks moment voor jezelf
Door het invullen van de Aandachtsmomenten Journal creëer je elke dag een momentje voor jezelf en heb je niet meer het gevoel dat het leven aan je voorbijraast. Neem aan het eind van de dag even een adempauze waarin je stil staat bij je gedachten en jouw geluks- of rustmomenten. Die dingen die er werkelijk toe doen in het leven. Het brengt je tot nieuwe inzichten, tot verwondering en dankbaarheid voor de kleine dingen om je heen.

Verkoopinformatie
De Aandachtsmomenten Journal is verkrijgbaar voor € 24,50 heeft een zachte, groene nepleren kaft en is gedrukt op A5-formaat. De binnenkant bestaat uit 208 pagina’s stevig papier dat niet doordrukt, een handig opberg vakje voor losse papieren en een leuk extraatje. Naast vragenpagina’s bevat de journal informatie, quotes, afbeeldingen en uitdagingen. Optioneel is er een elastieken band, met mooie bijpassende tekst, die de journal goed dichthoudt.

Over Aandachtsmomenten
Michelle Spaan, eigenaresse van Aandachtsmomenten, helpt vrouwen die meer stil willen staan bij zichzelf en bewuster willen leven. Ze ontwikkelde dit journal voor het bijhouden van aandachtsmomenten, waarin je leert om dagelijks stil te staan bij de kleine en mooie momenten in het leven. De Aandachtsmomenten Journal is verkrijgbaar via www.aandachtsmomenten.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.