PERSBERICHT – 3kleinedraakjes stimuleert bewust ouderschap met duurzame producten

Mijlpaalkaarten bewust ouderschap - 3kleinedraakjes.nlSteeds meer ouders voeden hun kinderen bewust op, met gebruik van duurzame producten en natuurlijke materialen. Vanuit deze gedachtegang is 3kleinedraakjes ontstaan. Een online winkel met handige, leuke en originele producten die bewust ouderschap stimuleren.

Leg mijlpalen vast
Zodra een kindje geboren is willen veel ouders elke mijlpaal vastleggen op beeld. Het eerste hapje, de eerste Kerst, de eerste keer kruipen of zitten en later de eerste verjaardag. Mijlpaalkaarten zijn enorm populair, alleen Marcelle Chin-A-Fat (eigenaresse van 3kleinedraakjes) miste de mijlpalen waarbij bewust ouderschap naar voren komt. Vanuit deze visie heeft zij een set van 23 mijlpaalkaarten ontworpen waarin momenten als borstvoeding, dragen en de rapley-methode ook worden vereeuwigd. Bewaar de foto’s op je telefoon of computer of verwerk ze in een fotoboekje. Een ontzettend leuke herinnering voor later, zowel voor de ouders als het kind zelf.

De mijlpaalkaarten bevatten prachtige illustraties van Eva Weerd. Uniek is dat de kaarten gepersonaliseerd kunnen worden, waarbij de naam van het kind op de eerste kaart gedrukt wordt. De mijlpaalkaarten zijn te koop in het Engels en in het Nederlands. Een origineel cadeau voor elke kersverse ouder en een geweldige herinnering voor later!

Bewust en duurzaam kraamcadeau
Als je tijdens een kraambezoek een origineel en duurzaam cadeau wil geven, zijn er talloze mogelijkheden. Een speendoek is onmisbaar voor een pasgeboren baby. Het kindje kan het doekje vasthouden, ermee knuffelen en daarnaast voorkomt het dat de speen kwijtraakt. Om een speendoekje zo leuk en eigen mogelijk te maken kun je deze laten personaliseren. Er is keuze uit verschillende kleuren en daarnaast kan het geboortekaartje of de geboortegegevens erop gedrukt worden.

Herinneringen bewaren
Wie graag een groter cadeau wil geven kiest voor een houten opbergbankje waarop details uit het geboortekaartje gedrukt zijn. Ideaal om speelgoed of verkleedkleding in op te bergen en een eyecatcher voor elke kinderkamer. Ook een gepersonaliseerde schatkist waarin ouders de eerste spulletjes van hun baby kunnen bewaren is een aanrader. Leuk om later aan het kind mee te geven zodra het ouder is.

Over 3kleinedraakjes
3kleinedraakjes is een webwinkel voor kersverse ouders en iedereen die een origineel kraamcadeau zoekt. Naast duurzame en handige producten bestaat de collectie uit speelgoed en handgemaakte baby- en kinderkleding. Eigenaresse Marcelle Chin-A-Fat selecteert praktische, leuke en duurzame producten voor ouders en kinderen. De producten in de collectie zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en organisch katoen. Veel producten kunnen gepersonaliseerd worden. Bekijk het aanbod op www.3kleinedraakjes.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.