Over Pers-Wereld

Foto eigenaresse Pers-WereldElsbeth Langendonk, eigenaresse van Pers-Wereld, heeft vele jaren ervaring in het schrijven van persberichten, onderhouden van perscontacten en opbouwen van kwalitatieve persbestanden. Sinds 2008 is Elsbeth zelfstandig ondernemer en is 8 jaar eigenaresse geweest van een goedlopende webwinkel. In de loop van de tijd merkte zij dat de concurrentie online steeds groter werd en besloot ze voor haar webshop actief en structureel de pers te gaan benaderen.

Omdat een actieve benadering van de media een succes bleek te zijn heeft Elsbeth besloten het Persbureau Pers-Wereld op te richten. Op deze manier helpt het pr-bureau op een betaalbare manier bedrijven, webwinkels, merken en fabrikanten hun website, merk of product in de spotlights te krijgen. Inmiddels is Pers-Wereld een goed lopend pr-bureau dat dagelijks samenwerkt met een vast team van tekstschrijvers en voor vele gerenommeerde bedrijven de pr verzorgt.

Naast Pers-Wereld is Elsbeth mede-eigenaar van het bedrijf bekendopinternet.nl, dat ondernemers helpt bij het beter vindbaar maken van hun website. Door middel van een Gratis Website Scan is het mogelijk beter inzicht te krijgen in de online status en concurrentiepositie van je bedrijf. Als je meer wilt weten over deze aanpak, kijk dan op de website en doe de gratis scan.


Persberichten pr-bureau Pers-Wereld:
09-01-2014 – Persbureau Pers-Wereld lanceert Beeldbank voor redacties
01-02-2013 – Persbureau Pers-Wereld zet webwinkels, merken en producten in de spotlights