Oranje boven: feestelijke versieringen bij Lintjeswinkel.nl

Koninginnedag wordt dit jaar extra bijzonder: Prins Willem-Alexander wordt Koning! Speciaal voor deze unieke gebeurtenis ontwierp Nadine Icario-Eyssen, eigenaresse van Lintjeswinkel.nl, een feestelijk wit lint met Hollandse hartjes. Ideaal om kleding, cadeaus of etalages tijdens deze periode en op 30 april een feestelijk Hollands tintje te geven. Leve de Koning!

Troonswisseling
Op 30 april 2013 viert het hele land feest. Koningin Beatrix draagt haar taken over aan Prins Willem-Alexander, die in Amsterdam zal worden ingehuldigd als onze nieuwe Koning. Lintjeswinkel maakt deze dag voor iedereen extra feestelijk met een speciaal assortiment geïnspireerd op de troonswisseling. Naast het witte lint van satijn met vrolijke hartjes in rood-wit-blauw, heeft de webwinkel bijvoorbeeld ook vrolijke strikjes met de Nederlandse vlag en hippe lintjes met fietsen, klompen en molens.

Lintjesregen
De lintjes en strikjes van Lintjeswinkel kunnen bijna overal voor worden gebruikt: als haaraccessoire, voor het pimpen van kleding, decoreren van restaurants of winkels, verpakken van geschenken of voor scrapbooking. Wie ook maar een beetje creatief is, kan dit rijtje ongetwijfeld aanvullen. Succes verzekerd, zeker op Koninginnedag! Nieuw bij Lintjeswinkel zijn de kadozakjes, ideaal voor het makkelijk, origineel en luxe inpakken van cadeaus of voor het uitdelen van traktaties. De craft (papieren) zakjes kunnen worden bedrukt met bijvoorbeeld de naam van de jarige job of leuke kreet.

Over Lintjeswinkel
Lintjeswinkel.nl is een walhalla voor iedereen die creatief is. Lintjes met bloemen, stippen, hartjes, sterren, prints, stiksels, strepen of toch liever effen? Bij deze shop is voor ieder wat wils! Naast een ruim aanbod aan lintjes verkoopt de webwinkel onder meer strikjes, applicaties, roosjes, gelukspoppetjes en elastiek. Ook zin om creatief bezig te zijn? Bestellingen in de webwinkel worden na ontvangst van betaling (via Paypal, iDEAL of overschrijving) binnen 24 uur verzonden. En wie een bestelling plaatst van minimaal € 25, hoeft binnen Nederland geen verzendkosten te betalen. Oranje boven!

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Lintjeswinkel loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.