Onverslijtbare Mad-Monkeys broeken, de eerste test resultaten …

Jongens willen spelen, ravotten en stoeien. Alle kleding van Mad-Monkeys kan tegen een stootje en zit heerlijk comfortabel. Uniek zijn de slijtvaste en vuilafstotende kniestukken op alle Mad-Monkeys broeken. Deze zien er geweldig stoer uit, maar zijn ook werkelijk ONVERSLIJTBAAR. Dus geen broeken met kapotte knieën meer. Naar aanleiding van het vorige persbericht is Mad-Monkeys overspoeld met verzoeken om de broeken te testen. Hierbij de eerste resultaten.

Honderden aanmeldingen voor actie “testpiloot”
Dat moet getest worden … nooit meer kapotte knieën dat is toch te mooi om waar te zijn? Mad-Monkeys bedacht een Facebook actie waarin moeders opgeroepen werden hun zoon als testpiloot aan te melden. De actie werd ruim 11.000 keer bekeken en ruim honderd jongens werden aangemeld. Hieruit zijn vier jongens selecteert, de “testpiloten” Jim, Daan, Fabian en Thijs. Zij zijn op dit moment druk bezig om de Mad-Monkeys broeken te testen. De eerste verslagen zijn al terug te lezen op de website van Boyslabel.com. De moeders van Thijs, Jim, Daan en Fabian houden iedereen de komende tijd op de hoogte van hun ervaringen met deze broeken. Kidslog heeft onlangs de Mad-Monkeys broek Fire-Fighteruitgebreid getest en positief beoordeeld. Lees hier de bevindingen.

So….. Let’s play with Mad-Monkeys!
Mad-Monkeys maakt broeken die niet kapot te krijgen zijn! Eigenaresse Els Janssen, moeder van drie jongens, vindt het belangrijk dat kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. “In deze snelle wereld van gamen, tv kijken en computeren is bewegen en buiten spelen een absolute MUST”, aldus Els. Het crazy design is van de hand van Greetje Smits, die haar sporen als designer kinderkleding al ruimschoots heeft verdiend. Het design is basic en tijdloos maar door het bijzondere materiaal- en kleurgebruik worden het gave broeken die nét even anders zijn. Els was de kapotte broeken van haar jongens zat, want binnen de kortste keren waren de knieën kapot. Dat probleem is inmiddels verholpen, want ook de kinderen van Els dragen de stoere broeken van Mad-Monkeys met veel plezier.

Nieuwsgierig geworden naar de ijzersterke Mad-Monkeys broeken en crazy shirt & sweats? Bekijk de nieuwe website.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Mad-Monkeys loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.