Nooit meer kapotte knieën met de broeken van Mad-Monkeys

Nieuw jongenslabel, Mad-Monkeys, verkoopt broeken met unieke slijtvaste en vuilafstotende kniestukken. Deze zien er niet alleen geweldig stoer uit, maar zijn werkelijk onverslijtbaar. Els Janssen, moeder van 3 stoere knullen, is het brein achter dit nieuwe merk. Els was alle kapotte broeken zat, want binnen de kortste keren waren de knieën kapot. “Dat is inmiddels verleden tijd, bij mij dragen de kinderen alleen nog broeken van Mad-Monkeys”, aldus Els.

Nooit meer kapotte knieën
Jongens willen spelen, ravotten en stoeien, maar dat zorgt helaas vaak voor kapotte broeken. De kleding van Mad-Monkeys kan tegen een stootje en zit heerlijk comfortabel. Uniek zijn de slijtvaste en vuilafstotende kniestukken op alle broeken. Deze zien er niet alleen stoer uit, maar zijn ook werkelijk onverslijtbaar. Wat zullen alle moeders blij zijn met deze uitvinding van Mad-Monkeys!

Crazy design
Het crazy design is van de hand van Greetje Smits, die haar sporen als designer kinderkleding al ruimschoots heeft verdiend. Het design is basic en tijdloos maar door het bijzondere materiaal- en kleurgebruik worden het gave broeken die nét even anders zijn. Naast deze coole en onverslijtbare broeken, zijn er in de webshop ook gave t-shirts & sweaters te vinden. Deze zijn allemaal voorzien van gekke grapjes en onvoorspelbare details. De hele collectie van Mad-Monkeys is voor jongens in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar. So….. Let’s play with Mad-Monkeys!

Actie “TESTPILOOT”
Op Facebook heeft Mad-Monkeys eind februari 2013 een actie opgezet met de naam “Gezocht Testpiloten”. Deze actie is bedacht om de broeken te laten testen op de onverslijtbare unieke kniestukken. De belangstelling was overweldigend te noemen, meer dan 100 potentiële testpiloten werden door hun enthousiaste moeders aangemeld. Thijs, Jim, Tom en Fabian zijn uiteindelijk de gelukkige winnaars geworden. Hun ervaringen zullen eind week 12 (23 april) door middel van een leuk verslag te lezen zijn op de facebook pagina van Mad-Monkeys en op de website www.boyslabel.com. De moeders van Thijs, Jim, Tom en Fabian houden iedereen de komende tijd op de hoogte van hun ervaringen met de broeken van Mad-Monkeys.

Verkooppunten
Mad-Monkeys is op zoek naar verkooppunten, maximale marge, geen risico (credit restvoorraad) met deze never out of stock collectie, verkoopbaar en draagbaar door alle seizoenen heen. Voor vragen en mogelijkheden kan contact worden opgenomen met Mad-Monkeys.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Mad-Monkeys loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.