Mix & match de vrolijke zwemkleding van Playshoes

Met de nieuwe vrolijke collectie van Playshoes in huis, mag voor Slipperwereld.nl het voorjaar beginnen! Bekijk de producten van dit merk en mix en match een complete zomeroutfit bij elkaar. De vrolijke badkleding is gericht op baby, peuter en kind en bestaat uit zwemluiers, zwempakjes, wetsuits, waterschoenen en zomerhoedjes.

Elke trendy kleur komt terug in de nieuwe zomercollectie van Playshoes. Er zijn gave thema’s aangehouden zoals bijvoorbeeld polka dots, flora, shark, pirate en lady bug waarin producten verkrijgbaar zijn zoals waterschoenen, zwempakjes en zomerhoedjes. Alle producten zijn onderdeel van dezelfde familie, dus er kan naar wens worden samengesteld. Optimale UV beschermende badkleding, in vrolijke kleuren en met een mooi modern design. Precies wat kinderen graag dragen en ook nog eens goed beschermend!

Badkleding met UV bescherming
Alle zwemartikelen van Playshoes zijn ontworpen om kinderen te beschermen tegen gevaarlijke UV stralingen en heeft een UV bescherming van UPF 50+ (98% UV straling wordt geblokkeerd). De badkleding is gemaakt van sneldrogend en luchtig materiaal en voelt zacht en comfortabel aan. De stof is chloorbestendig, droogt heel snel als het nat is, dus ideaal als kinderen met water hebben gespeeld of hebben gezwommen. De waterschoenen hebben anti-slip TRP zool, zodat kleintjes heerlijk kunnen spelen en rondlopen zonder hun voetjes te bezeren aan stenen en andere scherpe voorwerpen. Deze zwemschoenen kunnen zowel in het water als buiten het water gedragen worden.

De zwemkleding en accessoires van Playshoes zijn verkrijgbaar in de webwinkel www.slipperwereld.nl. Swimsuits, zwemsets en zwemluiers zijn beschikbaar in maat 62/68 t/m 146/152 en bijpassende waterschoenen vanaf maat 18/19.

Over Slipperwereld.nl
In 2008 is de webwinkel slipperwereld.nl opgericht en en vanwege het succes is de zomerse webwinkel al snel uitgebreid met een winterse gedeelte, winter-wereld.nl genaamd. Hierdoor is het mogelijk het hele jaar te shoppen voor zowel winterse als zomerse producten. In de zomer wordt de shop vooral bezocht door de vakantiegangers en zonaanbidders, terwijl in de winter mensen vooral op zoek zijn naar artikelen voor een winterzon- of wintersportvakantie. Waterschoenen voor het afzwemmen worden het hele jaar door verkocht en is het top product van deze webwinkel.

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Slipperwereld loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.