MelkofPuur.nl: webshop met een missie!

De webwinkel MelkofPuur.nl laat ouders zien dat het mixen en matchen van nieuwe en tweedehands kinderkleding hipper is dan ooit. Met een uitgebreid assortiment aan leuke kleding en accessoires in allerlei prijsklassen biedt de webwinkel voor ieder wat wils. Door nieuwe collecties zoveel mogelijk te combineren met mooie tweedehands kledingstukken en zelf zo neutraal mogelijk te werken, draagt MelkofPuur.nl bij aan een beter milieu en een gezonde economie. Een webshop met een missie!

Mix en match
Met een ruim aanbod van ruim 17.000 artikelen kunnen ouders bij MelkofPuur.nl naar hartenlust mixen en matchen. Zo heeft de webshop bijvoorbeeld de liefste setjes & pakjes, balletkleding zoals tutu’s, schoentjes voor balletles, prachtige petticoats voor een feest of bruiloft en een uitgebreide collectie tweedehands kinderkleding voor jongens en meisjes. Ook voor merkkleding van onder andere LoFff, Blue Seven, O’Chill, Bampidamo en Losan kun je terecht in de winkel. Ouders kunnen zelf de leukste setjes combineren van zowel nieuwe als gebruikte baby- en kinderkleding.

Iedere dag een verrassing
Voor het enthousiaste team achter MelkofPuur.nl is het sorteren en verwerken van de tweedehands kleding iedere dag weer een verrassing. In ruil voor een deel van de opbrengst leveren ouders bij MelkofPuur.nl kleding in die hun kinderen niet meer passen. Ieder kledingstuk wordt zorgvuldig geselecteerd en indien nodig gerepareerd. Een specialist buigt zich over eventuele vlekken, een naaister herstelt kapotte elastieken en het team selecteert de leukste setjes voor de etalagepoppen. De bedrijfsruimte is bewust ingericht met hergebruikte materialen, de webshop wordt groen gehost door Yuluma Internet en bestellingen worden iedere dag op de bakfiets naar het postkantoor gebracht.

MelkofPuur.nl
Sinds de opening van de webshop in september 2008, namen meer dan een half miljoen unieke bezoekers een kijkje bij MelkofPuur.nl. De webshop biedt betaalgemak, lage verzendkosten en een snelle levertijd. Naast nieuwe en tweedehands merken, heeft de winkel ook een koopjeshoek met goede aanbiedingen. Ook nieuwsgierig naar de leukste combinatiemogelijkheden? Neus dan eens rond bij MelkofPuur.nl.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van MelkofPuur.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.