Kinderwinkel Zacht uit Amsterdam opent webshop

Kinderwinkel Zacht is al 10 jaar een begrip in Amsterdam voor iedereen die bijzondere kinderkleding, schoenen of cadeaus zoekt. Een mini-warenhuisje met een vrolijk en origineel assortiment. Zacht verkoopt onder andere Bellerose, Munster, Tumble ’N Dry, Puma, Koel4Kids, &Klevering, Snor en Happy Horse. Met de opening van webshop www.zachtamsterdam.nl kan de rest van Nederland nu ook kennismaken met de leuke spullen en mooie merken. En in tegenstelling tot de winkel heeft de webshop een outlet met altijd 40% tot 50% korting! Zacht heeft alles voor kinderen van 0 t/m 14 jaar.

Bijzonder assortiment
Van stoere stappers, kleurrijke kleding en ballerina’s tot houten speelgoed, sieraden en blikvangers voor in de kinderkamer. Het assortiment van Zacht is bijzonder en breed. Denk bijvoorbeeld aan hippe handboeken voor papa’s en mama’s van Uitgeverij Snor; Wheelybugs-loopwagentjes in de vorm biggetjes, bijtjes of lieveheersbeestjes; zachte knuffels van Happy Horse en kleding van diverse bekende merken. Sinds een paar maanden kunnen liefhebbers van Zacht hun winkelmandje vullen vanuit de luie stoel én kan de rest van de wereld ook online kennismaken met het assortiment.

Lancering webshop
Naast nieuwe collecties bevat de webwinkel een winter- en zomeroutlet vol kleding en schoenen tot wel 50% korting. Er kan een wensenlijst worden samengesteld met daarin je persoonlijke favorieten uit de shop en met een eigen account kan deze lijst worden bewaard en gemakkelijk besteld worden. Het ontwerp van de webshop is kenmerkend voor Zacht en anders dan je gewend bent. De webwinkel pakt alle bestellingen mooi in en levert binnen 2 tot 5 werkdagen vanuit eigen voorraad. Boven de € 50,- worden alle bestellingen in Nederland bovendien gratis verstuurd. Leuke tip is de cadeaubon van Zacht: deze kan worden verstuurd met een persoonlijk bericht aan de ontvanger!

Binnenkort in webshop
De webshop is volop in beweging. Zo volgt binnenkort ‘de schatkamer’: een virtueel kamertje waarin je allerlei mooie producten kunt vinden binnen één bepaald thema. Er wordt gewerkt met wisselende thema’s, denk aan prinsessen, ridders, opa’s en oma’s, lente of vakantie. Zo is het mogelijk ideeën op te doen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, nieuwe slaapkamer of een speelhoek. Ook zullen binnenkort nieuwe betaalmethoden worden toegevoegd, zodat afrekenen nog sneller en gemakkelijker wordt. Daarnaast gaat Zacht haar klanten via nieuwsbrieven op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en acties.

Kinderwinkel Zacht
Goede service, laagdrempeligheid en sfeer zijn erg belangrijk bij kinderwinkel Zacht in Amsterdam. Voor kinderen is er een fijne speelhoek met televisie, waardoor ouders ongestoord kunnen rondsnuffelen tussen alle leuke spullen. Zacht is 7 dagen per week geopend: ma-vrij 10.00 t/m 18.00 uur, za 10.00 t/m 17.30 uur en zon 13.00 t/m 17.00 uur. Volg Zacht ook op Facebook voor de laatste acties en nieuwtjes en bekijk het assortiment nu ook online op www.zachtamsterdam.nl.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van zachtamsterdam.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.