PERSBERICHT – KAYA communiesieraden: om extra te stralen op haar speciale dag‏

KAYA communiesieradenSieradenontwerpster Tanja Rakhou van KAYA sieraden blijft verrassen en heeft aan de collectie wederom een mooie sieradenlijn toegevoegd. Het betreft nu speciale communiesieraden. Voor de kleine meid die haar eerste communie doet, lanceerde Tanja een serie communiesieraden om haar nog meer te laten stralen. Op zo’n dag draagt de jonge dame meestal een schitterend jurkje. Een kledingstuk dat vaak van generatie tot generatie is doorgegeven. En nu is het haar beurt om te schijnen op deze speciale dag!

Waardevol en uniek
Ouders en grootouders kunnen uit de speciale KAYA communielijn een waardevol en uniek sieraad kiezen dat hun (klein)dochter met trots zal dragen. Een KAYA communiesieraad is namelijk altijd gemaakt van pure materialen die bij de eerste heilige communie passen: échte parels, glinsterend kristal en edelsteentje. Met aan elk communiesieraad een lief symbolisch kruisje.

Symbolische generatie set
Voor belangrijke familiemomenten zoals de doop en communie, biedt KAYA bij de doop- en communiesieraden ook bijpassende armbanden voor oma, mama of meter. Sieraden die symbool staan voor ‘samen verbonden zijn tijdens én na dit bijzonder moment van hun dochter, kleinkind’. Wat te denken van een exemplaar uit het uitgebreide aanbod aan kindersieraden, van parelarmbandjes, kettingen tot en met oorbellen, gecombineerd met bijpassende sieraad voor moeder en/of grootmoeder? Een waardevolle generatie set in meerdere opzichten. En een schitterend aandenken aan een speciale en emotionele dag.

Zilver of verzilverd
De KAYA collectie staat bekend om haar uitgebreide collectie, waarbij de klant altijd de keuze heeft uit sieraden die in twee versies verkrijgbaar zijn: zowel verzilverd als zilver. In schoonheid doen deze versies niet voor elkaar onder, maar KAYA biedt hiermee haar klanten de kans om schitterende sieraden te kopen voor jong én oud. En voor elke portemonnee!

Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.