Kant-en-klaar én verantwoord: Gezonddineren.nl bezorgt verse maaltijden aan huis

Geen puf om na een drukke dag aan te sluiten in de rij bij de supermarkt of een uur in de keuken te staan? Gezond Dineren biedt uitkomst. Maak een keuze uit de zorgvuldig samengestelde pakketten met verse en verantwoorde kant-en-klare maaltijden of bestel online verse producten inclusief de recepten. Alleen nog even opwarmen, tafel dekken en je bent klaar!

Verantwoord
Een volle agenda kan het lastig maken om gezond te leven. Een pizza is zo besteld en de snackbar zit om de hoek… niet erg voor een keertje, maar wat eet je morgen? Gezond Dineren biedt een verantwoord alternatief voor wie niet iedere dag zelf wil koken: bestel eenvoudig en snel online een pakket met drie complete verse maaltijden voor 1 of 2 personen of voor een heel gezin. Het precieze aanbod varieert, waarbij ook aan vegetariërs wordt gedacht: zij kunnen kiezen voor een vegetarisch pakket. De samenstelling van de pakketten wordt iedere week met zorg gekozen. Zo zijn de maaltijden altijd gemaakt van biologische en verantwoorde ingrediënten, bevatten ze zo min mogelijk onnodige toevoegingen en zijn ze bovenal erg lekker.

Gezonde start
Wie net gezinsuitbreiding heeft gekregen, heeft de eerste tijd alleen nog oog voor de baby. Het koken schiet er dan weleens bij in. Dus kun je wel wat hulp gebruiken in de hectische kraamtijd, ook dan kan Gezond Dineren een mooie oplossing zijn. Bekijk online het aanbod aan verse maaltijden en bestel een kant-en-klaarpakket. Zo heb je voor drie dagen een gezonde maaltijd in huis, die je alleen nog even warm moet maken. Op die manier hoef je niks te missen van de eerste momenten met je kindje en krijg je toch de nodige vitamines binnen in deze drukke tijd. Ook een ideaal kraamcadeau om te geven aan kersverse papa en mama’s!

Eens proeven?
Benieuwd naar de maaltijden van Gezond Dineren? Kies dan voor een heerlijk proefpakket met twee verschillende maaltijden voor een aantrekkelijke prijs. Er kan worden aangegeven wat je wilt proeven. De maaltijden van Gezond Dineren worden door het hele land bezorgd. Eet smakelijk!


Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Gezond Dineren loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.