Janey-Kidswear: Sneak preview wintercollectie 2013-2014

Leuk nieuws voor ouders: het Nederlandse merk Janey-Kidswear komt ook deze winter met een nieuwe collectie voor meiden in maat 86/92 tot en met 146/152. Als exclusief voorproefje onthult eigenaresse Jane de Jong alvast de eerste ontwerpen. Zo stelen meisjes deze winter de show op het schoolplein in hippe rokjes met zebraprint, stoere legerprint sets en jersey jurkjes met mooie kleuren en strakke lijnen, geïnspireerd op het werk van Mondriaan. Was het maar vast winter!

Wintercollectie 2013-2014
Hoewel de zomer nog moet beginnen, barst ontwerpster Jane van de ideeën voor de nieuwe wintercollectie van Janey-Kidswear. Rokjes in zebraprint, schotse ruitjes en legerdessin, longsleeves met dierenprints en tricot jurkjes in verschillende kleuren: de sneak preview belooft een originele wintercollectie met hippe prints, vrolijke kleuren en stoffen van zeer mooie kwaliteit. En zoals ouders gewend zijn van Janey-Kidswear: de kleding is door Jane zelf ontworpen en biedt tal van combinatiemogelijkheden. (Web)winkels die een pre-order willen plaatsen, worden uitgenodigd contact op te nemen met Janey-Kidswear voor de mogelijkheden.

Vrolijke zomerkleding
Wie niet kan wachten op Janey’s wintercollectie, kan zich nog even uitleven op de zomercollectie in de webshop. Meiden gaan deze zomer origineel gekleed in trendy rokjes, luchtige jurkjes en gave shirtjes in felle kleuren met hippe retro details. Kies bijvoorbeeld voor een hip rokje met uilenprint, een vrolijk koalasetje met shirt en rok of een blauw shirt met een vogelhuisje. De prints scheuren niet en blijven goed van kleur in de was.

Over Janey-Kidswear
Aangemoedigd door de enthousiaste reacties op de kleding die ze voor haar dochters ontwierp, besloot Jane in 2008 een webwinkel te beginnen met haar eigen ontwerpen. Naast vrolijke meidenmode verkoopt Janey-Kidswear inmiddels ook shirts voor jongens en dames, strijkapplicaties, ansichtkaarten, stickers, beenmode, haarspeldjes en diverse hebbedingetjes. Houd dit najaar de website in de gaten voor de wintercollectie van 2013-2014!

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Janey-Kidswear loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.