Janey-Kidswear.com; vrolijke en trendy meisjeskleding

Vrolijke en trendy meisjeskleding, dat is wat Janey-Kidswear zo speciaal maakt. Deze unieke, zelfontworpen kleding maakt veel kleine meisjes blij. Jane, de eigenaresse van Janey-Kidswear, maakt sinds 2008 zelf kinderkleding. Zij is hiermee gestart voor haar eigen dochters, maar al snel was er meer vraag. Daaruit is het idee ontstaan om een eigen webwinkel te beginnen, genaamd de Lollypopshop. De vraag naar de kleding is na verloop van tijd zo groot geworden dat Jane een eigen kledinglijn heeft laten produceren. Deze kledinglijn heeft de naam ‘Janey’ gekregen en omdat ze graag de naam in de webshop wil laten terugkomen, heet de winkel vanaf 1 januari 2012 Janey-Kidswear (www.janey-kidswear.com). De collectie van Janey bestaat uit trendy zomer- en winterkinderkleding in de maten 86-92 t/m 146-154. Daarnaast zijn er ook gave strijk applicaties, ansichtkaarten, buttons en sieraden te koop.

Strijkapplicaties
De nieuwe Full Colour strijk applicaties bij Janey-Kidswear zijn ontzettend leuk om je eigen t-shirt mee te pimpen. Er zijn verschillende soorten strijkapplicaties beschikbaar voor zowel jongens als meisjes. De applicaties zijn gemaakt van zeer dun materiaal, rekbaar en daarom goed te verwerken op bijvoorbeeld shirts of kussens. Bij aanschaf van een applicatie worden de strijkinstructies meegezonden, zodat je precies weet hoe het erop gestreken moet worden. Je hebt al een gave full colour applicatie voor 2,50 euro.

Najaarscollectie 2012
De najaarscollectie van Janey wordt gekenmerkt door felle kleuren, maar ook de stijl van de jaren 60/70 wordt doorgevoerd in de collectie. Strakke tricot jurkjes, verschillende soorten rokjes en gaaf gepimpte t-shirts! De shirts zijn er in diverse kleuren gecombineerd met leuke dieren prints, daarnaast is er ook met katoenen breisels gewerkt. De kleding draagt makkelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van mooie, zachte stoffen. Met de Janey collectie kan eindeloze combinatie gemaakt worden tussen de kleuren, modellen en prints (bekijk de online folder). De collectie van deze zomer is ook mooi met onder andere vrolijk gekleurde lintjurkjes, rokjes en gave kledingsetjes bestaande uit een shirt met bijpassend rokje.

Accessoires
Bij Janey-Kidswear zijn er vele leuke gadgets en accessoires te koop om je outfit mee op te leuken. Sinds kort zijn er gaaf gekleurde kettingen van leer met daarop een leuke of grappige afbeelding. De kettingen zijn verstelbaar en van bolchain, helemaal in stijl met de rest van de shop. Net als de haarklipjes van Madeliefke en Laulicious die speciaal op kleur gemaakt zijn. Het is mogelijk om alle accessoires naar hartenlust te matchen met je outfit! De kettingen kosten 4,95 euro en de haarclips kun je vanaf 2,25 euro aanschaffen. Naast accessoires om je kleding mee te pimpen, heeft Janey-Kidswear ook bijpassende ansichtkaarten, stickers, buttons, sleutelhangers en tasspiegeltjes.


Extra beeldmateriaal:

Het perscontact van Janey-Kidswear loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.