PERSBERICHT – Il Centimetro: de blikvanger van 2013 te koop bij Pintz.nl

Een traditioneel meetlint als basis van de trend van dit moment: dat zijn de armbanden van Il Centimetro. Dankzij het stoere, strakke uiterlijk met een schitterende sluiting is een armband van Il Centimetro nu al de blikvanger van 2013. Webwinkel Pintz.nl is dan ook verheugd dit kwalitatieve merk te mogen verkopen in Nederland.

Topsporters, modellen en fashionista’s worden al een tijdje met de armbanden van Il Centimetro gespot en ook Nederlands topstyliste Danie Bles heeft de armband ontdekt. En heel gek is dat niet. Het handgemaakte armbandje is gebaseerd op een ouderwets meetlint en in verschillende kleuren te verkrijgen. Ze zijn gemaakt van stoer leer en hebben een stevige magnetische sluiting. Wat ooit werd geboren als een grapje van vier ondernemers is nu de trend van 2013. In Italië zijn de armbanden al een echte hype en langzamerhand verovert Il Centimetro heel Europa.

Color, Trendy, Exclusive en Vintage
De armbanden van Il Centimetro zijn verkrijgbaar in vier maten en vier stijlen: Color, Trendy, Exclusive en Vintage. De Color-collectie speelt helemaal in op de huidige trend met armbanden in fluo-kleuren en stijlvolle pastels. Ook de sluitingen hebben een vrolijke kleur. De vintage stijl is een echte hommage aan het meetlint, met armbanden in de kleuren waarin de meetlingen vroeger te koop waren. Als je kiest voor een exclusive Il Centimetro armband kies je voor speciale goudkleurige letters die in het leer zijn gedrukt en een sluiting met een 24 karaats gouden coating. De trendy stijl bestaat uit sprankelende groene en oranje armbanden. Binnenkort wordt de collectie armbanden uitgebreid met veel meer kleuren, inclusief een glow in the dark versie!

Mooiste accessoires
Naast de collectie armbanden van Il Centimetro verwacht Pintz.nl binnenkort ook de tassen, riemen en horloges van het merk te kunnen verkopen. Deze accessoires hebben allemaal het meetlint als basis en maken een outfit helemaal af. De perfecte accessoires vinden, is overigens geen enkel probleem in webshop Pintz. Eigenaresse Chantal Schinkels uit Zuidlaren geeft shoppers het gevoel dat ze een gezellige winkel binnen lopen waar veel persoonlijke aandacht is van de winkelier. Op Pintz vind je de leukste collecties armbanden. Naast Il Centimetro verkoopt Pintz onder andere lederen armbanden van Waitz Design die te combineren zijn met verschillende studs en screws, maar ook Qudo cuffs en armbanden.

Hoge waardering
Klanten hebben Pintz via Kiyoh gewaardeerd met een 8,9. Eigenaresse Chantal draagt dan ook zorg voor een perfecte afhandeling van bestellingen. Ze pakt elk sieraad bijzonder in en zorgt voor een persoonlijk tintje. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

Voor ondernemers
Pintz.nl heeft ook het dealerschap van het merk Il Centimetro en komt graag in contact met ondernemers die dit trendy merk willen opnemen in het assortiment.

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Pintz.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.