IKenIK.nl winnaar Thuiswinkel Awards

Webshop IKenIK.nl is bekroond met de Thuiswinkel Award 2013 in de categorie Baby & Kind. Tijdens de zinderende uitreiking in Panama Amsterdam op 7 maart 2013 kwam IKenIK.nl als publiekswinnaar uit de strijd. IKenIK.nl mocht de prestigieuze prijs uit handen van Eddy Zoëy in ontvangst nemen. Met de overwinning liet de webshop concurrenten als Simply Colours, Lief Lifestyle en Happy Bee ver achter zich.

Op koers
Stefan Hazelhekke van IKenIK.nl kan zijn geluk niet op: “Mensen hebben massaal op IKenIK.nl gestemd; we hebben deze prijs mede gewonnen dankzij onze klanten. Dat vinden we een groot compliment.” IKenIK.nl hecht veel waarde aan de mening van hun klanten. Stefan Hazelhekke: “Begin dit jaar hebben we onze klanten gevraagd onze klantenservice te beoordelen. Dat deden ze met het cijfer 9. Nu winnen we ook nog eens de Thuiswinkel Awards. Dit laat wéér zien dat we op de goede weg zijn, deze koers houden we vast!”

Van baby tot mama
IKenIK.nl profileert zich dan ook niet zomaar als de hipste en leukste baby en kinderwinkel van Nederland met A-merken als Colorique, Koeka, Taftan, Handed by, CottonBaby, Snoozebaby, BamBam, Lief! en Taftan. IKenIK.nl heeft alles in huis voor baby’s, tieners én de mama’s zelf! Van benodigdheden voor borstvoeding tot aan complete kinderkamers en van schoentjes tot aan speelgoed. “Kortom: we hebben alles. Bovendien is vrijwel het hele aanbod direct uit voorraad leverbaar”, gaat Stefan verder. De komende periode zal de online retailer nog vele nieuwe diensten gaan lanceren. “Want stilstand is achteruitgang”, aldus Stefan.

Stichting Nationale Thuiswinkel Awards
De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland. Deelname aan de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen staat open voor álle webwinkels die op afstand producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten.


Extra afbeeldingen:

Het perscontact van IKenIK.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.