IKenIK.nl lanceert meest complete fotoservice

Snel, van uitstekende kwaliteit en een zeer betaalbaar, dat is de nieuwe fotoservice van IKenIK.nl. Met de fotoservice kunnen foto’s worden afgedrukt, luxe fotoalbums in een handomdraai worden gemaakt en tal van geweldige producten worden besteld. Neem de gepersonaliseerde verjaardagskalender of het fotobehang, terwijl er géén software gedownload hoeft te worden. 

Foto’s laten ontwikkelen, in fotoalbums plakken en met een balpen bijschriften erbij schrijven. Foto’s die na een paar keer door het boek bladeren weer loslaten. Het is gelukkig al lang verleden tijd, want het digitale fotoboek maakt al enige tijd zijn opmars. IKenIK.nl gaat verder en lanceert de meest complete fotoservice ooit. Nog nooit was het maken van een fotoalbum zo snel en makkelijk. Stefan Hazelhekke van IKenIK.nl: “Je foto’s krijgen een heel ander aanzien als ze professioneel gedrukt zijn op zijdeglans papier, in een harde kaft met jouw ontwerp erop.”

En… actie!
IKenIK.nl lanceert de fotoservice met feestelijke acties. Wie nu bestelt, ontvangt 10 euro korting op een Fotoalbum Exclusief. Kaarten kunnen met maar liefst 25% korting worden besteld. En alsof dit allemaal niet genoeg is: bezoekers van de negenmaandenbeurs ontvangen 50 gratis foto’s. IKenIK.nl geeft in totaal maar liefst 25.000 foto’s weg! Op www.ikenikfotoservice.nl staat alles over de actie én de vele toepassingen.

Mooiste herinneringen
De kraamtijd, de eerste verjaardag of juist een jaarboek van het hele gezin, met een fotoalbum kan het allemaal moeiteloos worden vastgelegd. De mooiste herinneringen komen weer tot leven, met eigen teksten toegevoegd. Stefan: “We bieden goede kwaliteit, en hebben wekelijks acties met veel voordeel.”

Uitstekende service
De webshop IKenIK.nl is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, en sleepte onlangs de publieksprijs van beste thuiswinkel in de wacht. Stefan Hazelhekke: “We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Onze klanten beoordelen onze klantenservice met een 9. Daar doen we het voor, we doen er alles aan om dat te behouden!

Van baby tot mama
IKenIK.nl profileert zich als hipste en leukste baby en kinderwinkel van Nederland met A-merken als Colorique, Koeka, Taftan, Handed by, CottonBaby, Snoozebaby, BamBam, Lief! en Taftan. De webwinkel heeft alles in huis voor baby’s, tieners én mama’s zelf. Van benodigdheden voor borstvoeding tot aan complete kinderkamers, van schoentjes tot aan speelgoed. “Kortom: we hebben alles. Bovendien is vrijwel het hele aanbod direct uit voorraad leverbaar”, aldus Stefan.”

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van IKenIK.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.