PERSBERICHT – I am Recycled is The Next Hippest Shop of the Season

Webwinkel I am Recycled is gekozen tot The Next Hippest Shop of the Season door HippeShops.nl. Door een combinatie van de meeste publieksstemmen én de hoogste juryscore wist webshop I am Recycled de eerste plek te bemachtigen en gaat er met de felbegeerde titel vandoor. Naast eeuwige roem krijgt de winnende webshop ook een eigen seizoenspagina op HippeShops.nl.

I am Recycled is de hippe webwinkel van Nanda Witjes. Haar motto ‘’weggooien is zonde’’ heeft haar geïnspireerd tot een uniek concept waaruit een duurzame webwinkel is ontstaan waar afgedankte spullen tot hippe interieur must-haves worden omgetoverd. De shop is een lust voor het oog  en biedt een keur aan klein meubilair en andere verrassend mooie sfeermakers voor in huis zoals krukjes, poefjes, lampen, bijzettafeltjes, opbergboxen, kussens en plaids. Het zijn allemaal spullen met een verleden en een verhaal en bij het maken ervan wordt gerecycled of duurzaam materiaal gebruikt. Doordat alle producten in kleine oplages worden geproduceerd, haal je echt iets unieks in huis.

Hipheid en veilig winkelgemak
I am Recycled werd gekozen uit 35 webwinkels met het ‘Hip & Safe Label’ van HippeShops.nl. Webwinkels krijgen dit label uitgereikt als zij de juiste balans bieden tussen hipheid en veilig winkelgemak en producten verkopen waar de redactie van HippeShops.nl onweerstaanbare neigingen krijgt om het digitale winkelmandje helemaal te vullen. De tweede plek in de verkiezing is voor Kleine Koning de webwinkel met onderscheidend en origineel kindergoed met een hippe touch. Webshop størblends, a scandinavian twist for your home, neemt de eervolle derde plek in. Uit het publiek dat massaal stemde op de webwinkels hebben negen enthousiaste stemmers een goodiebox deluxe gewonnen, boordevol met leuke cadeautjes, geschenken en giveaways die de genomineerde shops beschikbaar stelden.

Gratis Hipscan
Hippe Shops is hét inspiratieplatform voor fervente online shoppers. Webredacteur Caroline Kilsdonk en haar team zoeken naar de leukste must-haves op internet. Om alleen de aller-hipste shops te selecteren, introduceerde HippeShops.nl in 2010 de unieke Hipscan, een gratis service voor webshops. De redactie kijkt niet alleen kritisch naar de uitstraling, originaliteit en hipheid van de webwinkel, maar let ook streng op de shopvoorwaarden. Deze moeten volgens de wetgeving voor online winkelen worden nageleefd anders kan een webshop niet toetreden. Caroline vertelt: ‘Als groeiend blogplatform bieden we dagelijks nieuwe shopinspiratie met de leukste web-musthaves die we hebben gespot. En die delen we met veel plezier!’

Voorjaarseditie Next Hippest Shop
Niet gewonnen als webshop, maar toch graag (weer) kans willen maken op deze mooie titel? Webwinkels kunnen zich nu weer aanmelden voor de voorjaarseditie van The Next Hippest Shop! Deelname aan deze wedstrijd is gratis maar uitsluitend webshops die positief zijn beoordeeld in de Hippeshops.nl Hipscan kunnen zich inschrijven.

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van HippeShops.nl over dit bericht loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.