Hippe duurzame armbanden naar wens gestyled bij Loopz.nu

Ontwerpster Marise Nijland is het creatieve brein achter Loopz, een uniek concept waarbij lussen van leer met vintage knopen worden omgetoverd tot modieuze armbanden. Onlangs lanceerde zij de webshop www.loopz.nu waar bezoekers kunnen kiezen uit armbanden in allerlei variaties. Een stoer, duurzaam en tijdloos sieraad voor zowel mannen, vrouwen als kinderen dat naar wens kan worden gestyled!

Persoonlijke inbreng
In haar atelier in Spaarndam creëert Marise met inbreng van de klant in een handomdraai prachtige custom made armbanden. Door de ruime keuze uit verschillende kleuren leer, lusvormen, knopen en andere accessoires zijn talloze variaties mogelijk. En heeft u zelf creatieve ideeën? Wie bijvoorbeeld een oude knoop of een bedeltje heeft bewaard als dierbare herinnering aan oma, kan deze op verzoek laten omvormen tot een prachtig familiesieraad.

Maatwerk
Door de losse schakels hebben de armbanden van Loopz een uniek maatsysteem. Een armband kan groter of kleiner worden gemaakt door er simpelweg een lus uit te halen of aan toe te voegen. Dat maakt het voor ouders mogelijk om een sieraad te delen met hun kinderen of op de groei te kopen. Bovendien is het mogelijk binnenkort een extra lus te bestellen waarop adresgegevens of een specifieke tekst vermeld kan worden. Een veilig idee voor kinderen, zeker tijdens een bezoek aan een druk pretpark of strand.

Duurzaam en praktisch
Door het gebruik van restpartijen leer en vintage knopen zijn de armbanden van Loopz ook nog eens bijzonder duurzaam. Bovendien maken de losse schakels het mogelijk om regelmatig te variëren, door bijvoorbeeld in de koude wintermaanden te kiezen voor een warme bontlus en in augustus voor een zomerse witte lus. De armbanden zijn zeer comfortabel en transpireren niet. En is een van de lussen beschadigd? Laat alleen deze schakel vervangen en de armband is weer als nieuw!

Nieuwsgierig?
De armbanden van Loopz waren al te vinden op de Sundaymarket in Amsterdam, maar zijn nu ook verkrijgbaar in de webshop Loopz.nu. Prijzen zijn afhankelijk van de maat en het materiaal en variëren van €12,50 tot €25,00. Daarnaast pakt Loopz groot uit tijdens het shopevent Webshop Till You Drop op 8, 9 en 10 maart 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze beurs is het mogelijk diverse armbanden te bekijken of te passen. En als u zelf een armband wilt samenstellen, wordt deze direct voor u op maat gemaakt.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Loopz.nu loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.