PERSBERICHT – Het Historisch Archief viert 30-jarig jubileum met speciale acties

Deze week is het 30 jaar geleden dat Het Historisch Archief de eerste doos tijdschriften aankocht. Inmiddels 2 miljoen kranten en tijdschriften verder, is het tijd voor een feestje! Deze maand trapt het bedrijf af met de eerste jubileumactie in haar webshop Rememory.nl. Vier het feestje mee en profiteer van unieke acties.

Jubileum aanbieding: ‘Krant van je geboortedag’
Het jubileumjaar loopt van november 2013 t/m november 2014. In dit jaar komen er een aantal speciale feestaanbiedingen langs, en de eerste actie staat vanaf vandaag online. Het Historisch Archief bestaat 30 jaar en daarom geeft ze een korting van 30% op de ‘Krant van je geboortedag’. Een mooi herinneringscadeau voor jong en oud. De krant kan daarbij verpakt worden als persoonlijk cadeau, of aangevuld met een krantenstok om hem op te hangen.

Een doos tijdschriften
Het Historisch Archief startte in 1983 met slechts één doos vol oude Panorama’s en nummers van de Spiegel uit de jaren vijftig. De verzameling breidde zich daarna in rap tempo uit door de opkoop van particuliere archieven en via uitgeverijen, universiteiten en overheidsinstellingen. Zo is ook het archief van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in bezit van het Harderwijkse bedrijf. Inmiddels is Het Historisch Archief in bezit van meer dan 2 miljoen kranten en tijdschriften uit zowel binnen- als buitenland, vanaf het jaar 1680.

Van verzameling naar webshop
In augustus 2013 lanceerde Het Historisch Archief haar webshop Rememory.nl, om de in 30 jaar verzamelde kranten en tijdschriften te verkopen als bijzonder geschenk. Een krant van je geboortedag, huwelijksdag of bouwjaar van je huis doet het erg goed als bijzonder cadeau. Net als een ingelijste advertentie uit de tijdschriften van vroeger. Het Historisch Archief is daarbij het eerste en enige archief in Nederland dat haar verzameling per stuk en online verkoopt. De webshop is uitgebreid met nostalgische cadeau’s van andere leveranciers, zoals boeken voor verzamelaars, emaille wandplaten en woonaccessoires in retro- en vintage-stijl.

Over Het Historisch Archief
Het Historisch Archief is gevestigd in Harderwijk en bezit meer dan 2 miljoen authentieke, originele kranten en tijdschriften van vroeger. Deze verkoopt zij via de webshop Rememory.nl. Het Historisch Archief levert ook kranten, tijdschriften en rekwisieten aan bedrijven, toneel, televisie en films.

Meer informatie via  www.historisch-archief.nl en via de Facebook-pagina.

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Rememory over dit bericht loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.