Happy Family Event: een dagje uit voor de hele familie

Woensdag 24 april 2013 organiseert Gezellig Leven een speciale dag voor de hele familie, het Happy Family Event. Van 11.00 – 19.00 uur zullen er verschillende leuke activiteiten zijn voor jong en oud. Naast diverse stands, demonstraties en activiteiten voor kinderen, is er speciaal voor de KWF Kankerbestrijding een loterij georganiseerd om de actie ‘Opgeven is geen Optie’ te steunen. Toegang is gratis.

Programma
Op 24 april van 11 uur tot 19 uur is iedereen van harte welkom bij het Happy Family Event in het Vitus in Blaricum. Deze dag staat in het teken van een gezellig dagje uit met de hele familie. Daarnaast zal de organisatie zich inzetten voor ‘team AH Blaricum’ die meewerken aan de actie ‘Opgeven is geen Optie’ van de KWF Kankerbestrijding.

Tijdens dit evenement zullen verschillende (web)winkels hun assortiment tentoonstellen en kan er heerlijk worden geslenterd langs de verschillende stands. Kinderen kunnen knutselen bij Lazou, Babysensory geeft demonstraties en er wordt een kleurwedstrijd georganiseerd. Sportivium geeft 50% korting op een sportkamp, Gezellig Leven geeft 4 make-up pakketten weg en Albert Heijn uit Blaricum stelt verschillende cadeaubonnen ter beschikking. Inmiddels nieuwsgierig naar de deelnemende stands en het programma van deze dag? Neem een kijkje op de website van gezelligleven.nl. Het Happy Family Event is gratis te bezoeken en steunt het goede doel.

Loterij en Goede Doel
Naast een leuk programma organiseert Gezellig Leven een loterij. Deze loterij zal in het teken staan van de Alpe D’HuZes. Dit is een actie van de KWF Kankerbestrijding waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Via het Happy Family Event wordt het ‘team AH Blaricum’ gesteund. Onder het motto “Opgeven is geen optie” zullen zij op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklimmen. Via het ticketcentrum is het mogelijk een lot aan te schaffen. Een lot kost 3 euro, waarvan 2 euro rechtstreeks naar deze actie van de KWF Kankerbestrijding gaat. Loten zijn de hele dag geldig, ieder uur zal er een prijs worden uitgereikt.

Locatie: Vitus in Blaricum – Kerklaan 10 in Blaricum
Aanvang: 11:00 – 19:00 uur
Entree: gratis
Website: www.gezelligleven.nl

Het perscontact van Gezellig Leven  loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.