Happy belly’s is jarig en trakteert!

Op maandag 21 januari 2013 viert Happy Belly’s haar eerste verjaardag. Sinds vorig jaar kunnen aanstaande moeders in de webwinkel terecht voor betaalbare zwangerschapskleding en handige accessoires. Bezoekers profiteren op deze feestelijke dag van spectaculaire kortingen en ontvangen bij een bestelling bovendien een leuk cadeautje (zolang de voorraad strekt).

Tweede kans voor positiemode
Na de bevalling verdwijnt positiekleding vaak in de kast, zonder ooit weer gebruikt te worden. Zonde, vond Mirjam van Vliet, die na haar zwangerschap besloot de webwinkel Happy Belly’s op te richten om zwangerschapskleding een tweede kans te geven. Vrouwen die hun zwangerschapskleren niet meer nodig hebben, kunnen het schoon en gestreken aanbieden aan Happy Belly’s. Na een zorgvuldige selectie wordt de leukste kleding verkocht in de webwinkel en tijdens speciale inloopavonden in Wateringen. De aanbieder ontvangt 40% van de opbrengst en de koper profiteert van mooie zwangerschapskleding, zo goed als nieuw, voor een scherpe prijs. Een gouden concept, zo blijkt.

Ideaal zwangerschapscadeau
Zwangere vrouwen weten hun weg naar de webwinkel inmiddels goed te vinden voor bijvoorbeeld jurkjes, zwemkleding, lingerie en andere positiemode van onder meer Noppies, Queen Mum, Mama Licious, Prenatal, Miss Etam en H&M. Op dit moment is de wintermode verkrijgbaar in de webshop, maar vanaf maart zal er zomerkleding te vinden zijn. Naast tweedehands kleding verkoopt Happy Belly’s ook outlet positiemode en accessoires, zoals zwangerschapskettingen, boobytags en de Mommy Measure, een beschrijfbaar zwangerschapslint om de buikgroei bij te houden. Natuurlijk ook ideaal als zwangerschapscadeau!

Verjaardagsacties
Wie jarig is, trakteert. Naast een leuke verrassing bij iedere aankoop op maandag 21 januari 2013 worden alle bestellingen een week lang gratis verstuurd. Benieuwd naar de overige kortingsacties? Houd de website en de Facebookpagina van Happy Belly’s op 21 januari 2013 goed in de gaten voor spectaculaire kortingen en vier de verjaardag van Happy Belly’s mee!

Extra beeldmateriaal:

Het perscontact van Happy Belly’s loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.