PERSBERICHT – Gratis verzending bij Melkofpuur.nl

Melkofpuur.nl is helemaal klaar voor de winter en de feestdagen. Er ligt een enorme partij nieuwe kinderkleding in de schappen voor het najaar, de voorraad balletkleding is aangevuld voor Sinterklaas en de Kerstdagen en het nieuwe kinderkledingmerk ByKyra is toegevoegd aan het assortiment. Balletpakjes, tule rokjes en petticoats: ze kunnen in het schoentje of onder de boom. En het mooiste is dat Melkofpuur.nl tot en met half november alle bestellingen gratis verstuurd!

Op zoek naar bijzondere nieuwe jurkjes of tunieken voor meisjes, stoere overhemden en capuchontruien voor jongens, schitterende vintage kinderkleding of bijzondere balletpakjes? Dankzij Melkofpuur.nl kunnen ouders nieuwe en tweedehands kinderkleding ultiem mixen en matchen en komen kinderen echt origineel voor de dag. Zo kunnen bezoekers bij Melkofpuur.nl terecht voor merkkleding van onder andere ByKyra, LoFff, Blue Seven, O’Chill, Bampidamo en Losan, maar ook bijzondere vintage stukken van Vingino, Diesel of Oilily. Kledingstukken zijn in allerlei prijsklassen verkrijgbaar, dus er is voor ieder wat wils.

Tweede kans voor kinderkleding
Eigenlijk zonde: kleding die kinderen niet meer passen, maar die er nog heel goed uit ziet. Bij Melkofpuur.nl kunnen ouders kinderkleding inbrengen, in ruil voor een deel van de opbrengst. Het enthousiaste team van Melkofpuur.nl gaat vervolgens aan de slag om de kleding te sorteren en klaar te maken voor de verkoop. De leukste tweedehands kleding komt terecht in de webwinkel. Door nieuwe kleding zoveel mogelijk te combineren met deze mooie tweedehands kledingstukken en zelf zo neutraal mogelijk te werken, draagt MelkofPuur.nl bij aan een beter milieu en een gezonde economie.

Prima ballerina’s en Spaanse schonen
Naast de mooiste kinderkleding verkoopt Melkofpuur.nl ook ballet- en danskleding, bijvoorbeeld tutu’s, balletpakjes, balletschoenen, tasjes voor spitzen en de mooiste petticoats. Deze laatste zijn natuurlijk ook heel mooi voor een fotoshoot. Daarnaast heeft Melkofpuur.nl een grote hoeveelheid Spaanse jurken, waaiers en schoenen in de collectie waarmee elk meisje in een handomdraai kan worden omgetoverd in een Spaanse schone.

Back on LoFff
Helemaal gek op LoFff meisjeskleding? Dat begrijpt Melkofpuur.nl heel goed, maar helaas groeien meiden daar ook snel weer uit. Vandaar dat de webwinkel een platform heeft opgezet om tweedehands en vintage LoFff kledingstukken te kopen en verkopen. Wie kleding van LoFff inbrengt, kan ervan uit gaan dat de kleding prachtig in de webshop terecht komt: het wordt goed gestyled en mooi gefotografeerd.

Gratis verzending tot half november
Sinds de opening in 2008 namen ruim een half miljoen unieke bezoekers al een kijkje bij Melkofpuur.nl. Melkofpuur.nl hoopt niet alleen via de verkoop van mooie tweedehands kleding bij te dragen aan een beter milieu. De hele bedrijfsvoering is groen. Zo is de bedrijfsruimte bewust ingericht met hergebruikte materialen, de webshop wordt groen gehost en bestellingen worden iedere dag op de bakfiets naar het postkantoor gebracht. De webshop biedt betaalgemak, een snelle levertijd én tot en met half november worden bestellingen gratis verzonden. Daarna blijven bestellingen vanaf 50 euro tot en met half januari gratis verstuurd.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Melkofpuur.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.