GETEST – Wijnliefhebbers opgelet: Met deze gadget schenk je alle wijn perfect op temperatuur!

winechill aeratorWij houden wel van een goed glas wijn. Heerlijk samen op vrijdagavond met kaas en crackers. Of een gezellig avondje tafelen en borrelen met vrienden. Alleen hoe zorg je ervoor dat de wijn lekker koud en op temperatuur blijft? Een glas witte wijn wordt al snel te warm, ook als je een standaard wijnkoeler gebruikt. Maar dat is nu verleden tijd, want wij hebben de WINECHILL ontdekt!

Hoe vaak sta jij stil bij de temperatuur van wijn? De meeste mensen zullen een glas wijn al snel te warm of te koud schenken. Als je wijn te koud serveert gaat dit ten koste van de smaak en aroma’s en als de wijn te warm is overheerst juist weer de smaak van alcohol. Zonde natuurlijk! Maar hoe kunnen we nu de wijn op de juiste temperatuur schenken? WINECHILL heeft hiervoor een geweldige oplossing bedacht en brengt een design wijnkoeler op de markt. Een design product dat de wijn koelt van binnenuit en ervoor zorgt dat de wijn op de juiste temperatuur wordt geschonken. Ideaal!

De WINECHILL is handig om te gebruiken voor rosé en witte wijn, maar ook rode wijn kun je hiermee op de juiste temperatuur schenken. Binnen 15 minuten zijn rode wijnen op de perfecte drinktemperatuur. Vaak krijgt de wijn zelfs een betere aroma als ze iets gekoeld zijn.

Hoe werkt dit precies?
WINECHILL is een rvs-stick dat gevuld is met een speciale thermale gel. Deze stick leg je twee uur in de vriezer voordat de WINECHILL gebruikt kan worden. Vervolgens schenk je een klein laagje uit de fles om de wijn te proeven, waardoor er ruimte ontstaat om de WINECHILL stick in de fles te plaatsen. De stick zorgt er vervolgens voor dat de wijn tot een uur lang goed gekoeld blijft. Een fijne bijkomstigheid van de WINECHILL is dat er vanwege de speciale schenktuit (drup-vrij!) extra zuurstof bij de wijn komt, wat de smaak en aroma’s ten goede komt. En – ook niet geheel onbelangrijk – de stick en schenktuit zien er stijlvol en elegant uit. Voortaan kun je de wijn dus geheel op temperatuur én in stijl presenteren!

Waar te koop?
De WINECHILL Original is te koop via www.wine-chill.com en kost € 24,95. Een geweldige gadget om iemand cadeau te doen met bijvoorbeeld een verjaardag, tijdens de feestdagen of met Vaderdag. Er is ook een luxe geschenkzak te koop zodat het geven van de WINECHILL geheel in stijl kan worden gedaan. Daarnaast kan je voor slechts € 4,95 extra een persoonlijke tekst, datum of logo op de WINECHILL laten graveren. Dat maakt het geven van deze wijngadget nóg persoonlijker. Proost!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).