GETEST – Verras de hond met het cadeaupakket van Woefbox

Verrassingsbox Woefbox.nlKen je iemand met een lieve hond? Of heb je misschien zelf een hondje die het verdient om een keer in het zonnetje gezet te worden? Waarom zou je dan wachten tot dierendag? Maak van iedere dag een feestje en geef je hond eens een Woefbox cadeau.

Jip, de hond van onze tekstschrijver Hester, ontving een paar dagen geleden een gaaf presentje en zelfs de postbode fronste even met zijn wenkbrauwen. “Een Woefbox, wat is dat dan?” Dat is een cadeau voor mijn hond, die is namelijk heel tof”, antwoordde Hester. Een minuut later kon het grote uitpakken beginnen en Jip dook direct vol verwachtging met zijn snuit in de doos.

De WoefBox is een verrassingsbox, vol met leuke producten voor honden. Deze cadeaubox wordt maandelijks gevuld met o.a. hondenvoeding, hondensnacks, verzorgingsproducten en speeltjes voor de hond. Jip was gek op de snacks gemaakt van zalm, maar ook het speeltje dat was meegeleverd werd direct gretig in gebruik genomen. Hij heeft er inmiddels al aardig wat speeluurtjes opzitten.

Het is mogelijk om de WoefBox eenmalig te bestellen op www.woefbox.nl, maar je kunt ook een drie maanden abonnement afsluiten. Dan wordt je hond drie maanden lang, iedere maand in het zonnetje gezet met zo’n geweldige cadeaubox. Tot slot kun je kiezen voor een speciale Puppy WoefBox. Een leuk cadeautje voor iemand die onlangs een puppy heeft gekregen.

Waarom alleen cadeaus kopen voor man, vrouw, kinderen en andere bekenden? Vergeet vooral je trouwe viervoeter niet! Als cadeau voor je eigen hond of juist als verrassing voor de pup van de buren; een WoefBox valt altijd in de smaak! Bekijk wat foto’s van gelukkige honden die onlangs zijn verrast door hun baasje met een Woefbox.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.