GETEST – Toet Toet auto’s Lanceer- en Racebaan van VTech

Toet Toet auto’s Lanceer- en Racebaan van VTechAuto’s, auto’s en nog eens auto’s… onze jongste kan hier geen genoeg van krijgen. Hij heeft twee tassen vol waar hij zich urenlang mee kan vermaken. De auto’s worden achter elkaar gezet zodat ze in de file staan of omhoog gereden in de parkeergarage. En sinds kort worden er ook auto’s gelanceerd via de Toet Toet Lanceer- en Racebaan van VTech.

Dagelijks horen wij de vrolijke liedjes en zinnetjes van Raf de Raceauto die geleverd werd bij de Toet Toet Auto’s Lanceer- & Racebaan. Raf is één van de vele Toet Toet auto’s uit het assortiment van VTech. Raf woont in Toet Toet Speelstad, een fantasierijke stad die VTech heeft gecreëerd voor kleine machinisten, coureurs en verkeersregelaars van 1 tot 5 jaar.

De nieuwe Lanceer- & Racebaan is een geweldig leuke aanvulling op het andere speelgoed uit deze serie. De baan is verrassend, spannend en vooral ook snel! Want dat gaan de auto’s die worden gelanceerd vanaf deze baan. Maar ouders hoeven niet te schrikken, deze baan bestaat namelijk niet uit gillende en gekmakende motoren, maar zorgt voor leerzaam en prikkelend speelplezier.

Geen kind zal zich met deze racebaan vervelen, want je kunt de baan namelijk op drie verschillende manieren opbouwen. Zo kan er een dubbele racebaan van worden gemaakt, een super lanceerbaan en een stunt racebaan. De Magische Sensors garanderen interactief speelplezier en alle Toet Toet Auto’s praten en zingen liedjes. Mocht je al een andere Toet Toet auto hebben, kun je er samen met Raf een wedstrijd van maken door ze tegen elkaar te laten racen!

Het is fijn dat je alles uit de Toet Toet serie met elkaar kunt combineren. VTech komt geregeld met leuke nieuwe aanvullingen en Toet Toet Auto’s, elk met een eigen karakter, uitstraling en vaardigheden. De Lanceer- & Racebaan heeft een adviesverkoopprijs van € 21,95. Nieuw is ook Mijn Toet Toet Auto (€ 10,95) en de Toet Toet Treinset (€ 24,95), waarbij Tineke Trein een ingebouwde motor heeft en zelf het hele spoor rond rijdt.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).