GETEST – Rijd & Leer Motorfiets van VTech

3-in-1 Rijd & Leer Motorfiets van VTech Loopauto’s en loopfietsen zijn reuze populair onder ouders met jonge kinderen. Je hebt ze dan ook in vele soorten en maten. Het enige nadeel is vaak dat je kindje er snel weer uitgroeit en je dus weer een groter of uitdagender model moet aanschaffen. Met de nieuwe 3-in-1 Rijd & Leer Motorfiets van VTech is dat niet langer nodig, want deze groeit namelijk met je kindje mee! Hierdoor blijft de motorfiets interessant voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Ideaal!

Het ene moment ben je nog heerlijk aan het knuffelen met je pasgeboren baby, terwijl je kleine spruit het volgende moment alweer zijn eerste kaarsje mag uitblazen. Opgroeien gaat zo ontzettend snel. Voor je het weet rijden ze op hun eerste brommer weg… en daarmee bedoelen we dan wel de nieuwe 3-in-1 Rijd & Leer Motorfiets van VTech.

Deze motorfiets groeit letterlijk met je kindje mee, want voor elke fase heeft VTech er een leuk element in verwerkt. De allerkleinsten zullen worden aangetrokken door het activiteitenpaneel met liedjes, kleuren, toetsen, lichteffecten en vormen. Voor kinderen in de leeftijd van 12-18 maanden is de driewieler erg geschikt om te ontdekken. En als ze daar vervolgens te groot voor zijn, kun je de driewieler heel gemakkelijk ombouwen tot een stoere motorfiets. Dat is dan vast weer even wennen, want hierbij wordt ook het evenwicht bewaren belangrijk. Ideaal om spelenderwijs alvast te oefenen om straks echt te leren fietsen!

De nieuwe Rijd & Leer Motorfiets van VTech combineert het spelen en leren en biedt uitdaging in elke ontwikkelingsfase van kids in de leeftijd van 1-3 jaar. De motorfiets heeft een duurzaam design en is in een mum van tijd om te bouwen aan de hand van een handig  kliksysteem. Het stuur is in hoogte verstelbaar en sluit perfect aan bij de gebruiksmogelijkheid, interesses en leeftijd van je kleintje.

Deze motofiets van VTech kost € 39,95 en is te bestellen via bol.com en te koop in vele speelgoedzaken.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).