GETEST – Onbreekbare zonnebrillen met verlies & breuk garantie

Babiators zonnebril Wicked White - KidsPlaza.nlMama waar is mijn zonnebril gebleven? Een veel gestelde vraag hier in huis, daarom hebben we inmiddels meerdere zonnebrillen aangeschaft. Veel ouders zullen dit probleem herkennen en beamen dat kids snel hun zonnebril kwijt zijn of dat een bril binnen no time kapot is. Dat weerhoudt veel ouders ervan om een goede zonnebril voor hun kinderen aan te schaffen. Zonde, vindt Babiators, want juist kinderogen moeten goed beschermd worden. Het bedrijf heeft voor dit probleem een geweldige oplossing bedacht en introduceert de onbreekbare Babiators zonnebrilletjes. Raakt de bril binnen 1 jaar alsnog kwijt of gaat deze stuk, dan wordt de bril vervangen door een nieuwe. Dat is nog eens service!

De baby en kinder zonnebrillen zijn gemaakt van sterk en buigzaam BPA-vrij rubber. Dit maakt de zonnebril niet alleen onbreekbaar, maar zorgt er ook voor dat de bril een stuk comfortabeler zit. Daarnaast worden de gevoelige kinderogen voor 100% beschermt tegen UVA en UVB stralen. De unieke Verlies & Breuk garantie en de coole uitstraling zorgen voor gegarandeerd succes bij ouders èn kinderen! Bekijk het filmpje.

De Babiators zonnebrilletjes zijn ontwikkeld door een piloot uit de USA, waar deze piloten zonnebrillen voor kinderen al razend populair zijn. De zonnebrillen zijn nu in Nederland verkrijgbaar bij KidsPlaza.nl. Een zonnebril kost € 29,95, er is keuze uit 4 kleuren (zwart, wit, blauw en roze) en 2 maten (0-3 jaar en 3-7+ jaar). KidsPlaza.nl heeft naast de zonnebrillen een ruim assortiment UV zwemkleding, drijfpakjes, zwemvesten en andere reisartikelen.

Samen in actie voor de kleintjes
Het Oogfonds wil ouders bewust maken van de gevaren van zonnestraling voor kinderogen. De ogen van kinderen zijn extra kwetsbaar voor UV-straling. Hoe jonger het kind, hoe gevoeliger de oogjes. Een goede zonnebril is daarom juist voor kinderen erg belangrijk. Kidsplaza.nl steunt het streven van het Oogfonds om kinderogen te beschermen. Daarom doneert Kidsplaza.nl van iedere verkochte zonnebril 10% aan het Oogfonds!

 

Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).