GETEST – Kidizoom Smart Watch van VTech

Kidizoom Smart Watch paars - VTech‘Mag ik je telefoon even, dan kan ik een foto maken. Hoe laat is het, moeten we al naar school?’ Hoe vaak we dat op een dag wel niet horen.  Onze dochter van 5 jaar is al helemaal thuis in de wereld van de multimedia. Ze kan prima overweg met de iPad of iPhone van papa of mama. Sterker nog … ze laat ons functies zien die voor ons compleet nieuw zijn. Ze was dan ook compleet verrukt toen ze de Kidizoom Smart Watch van VTech in handen kreeg. Nu heeft ze haar eigen horloge waarmee ze, naast foto’s maken en klok (leren) kijken, nog veel meer leuks kan doen!

De Kidizoom Smart Watch is een horloge, speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit klokje heeft een aanraakscherm met een hoge kleurenresolutie. Dat betekent dat alle beelden helder zijn en zo van het scherm afknallen! Naast een horloge waarop je de tijd zowel digitaal als analoog kunt aflezen, kan deze smart watch nog veel meer. Het heeft bijvoorbeeld een ingebouwd alarm waardoor kinderen voortaan zelf weten wanneer het tijd is om op te staan. Daarnaast bevat dit slimme klokje allerlei leuke ingebouwde spelletjes, die je vanaf nu altijd bij de hand hebt.

De functie die hier thuis het meest wordt gewaardeerd is het maken van foto’s en filmpjes. En wat het nog eens extra interessant maakt, is dat je alle foto’s heel gemakkelijk zelf kunt bewerken en kunt voorzien van speciale effecten. Daarnaast is het mogelijk zelf een boodschap op te nemen en hier een leuke twist aan te geven met de stemvervormer.

Ook voor kinderen die nog niet (goed) kunnen klok kijken, is het een fijne manier om dit spelenderwijs, via de Kidizoom Smart Watch, te leren. Het horloge van VTech werkt op een ingebouwde oplaadbare accu en is verkrijgbaar in de kleur blauw en paars. Deze gadget van VTech kost € 49,95 en is te bestellen via bol.com en te koop in vele speelgoedzaken.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).