GETEST – Heerlijke warme sloffen van CoolGift.com

Eenhoorn pantoffels - CoolGift.comDe herfst is begonnen en dat kun je goed merken. De temperatuur zakt, de dagen worden korter, er staat weer boerenkool op het menu en de eerste kastanjes vallen van de bomen. Kortom… iedereen is op zoek naar warmte en zet de verwarming weer aan of een standje hoger. Voor de echte koukleumen en mensen met wintertenen hebben wij de comfortabele warmtesloffen en grappige eenhoorn pantoffels van CoolGift.com ontdekt. Warm aanbevolen!

Magnetronsloffen
Na een wandeling, een middag schaatsen of een lange werkdag is het heerlijk om je vermoeide voeten wat rust te geven. De magnetronpantoffels van CoolGift.com zogen hiervoor. Leg de sloffen voor 90 seconden in de magnetron en geniet vervolgens van heerlijke warme voeten! De sloffen zijn gemaakt van zacht en microgolf-veilig polar fleece en gevuld met lijnzaad. De pantoffels zijn puur bedoeld ter ontspanning, dus niet om intensief op te lopen. Nadat ze in de magnetron zijn geweest, trek je ze aan en kun je gaan genieten van een relaxed avondje op de bank! Ook ideaal om de doorbloeding te stimuleren, als hulp bij het inslapen of als je last hebt van reumatische klachten of artritis. Koude voeten zijn verleden tijd met deze heerlijke magnetronsloffen!

Schattige eenhoorn sloffen
Voor kinderen én volwassenen heeft CoolGift.com ook schattige pony sloffen in het assortiment opgenomen. Met deze eenhoorn pantoffels sla je twee vliegen in één klap, want welk kind houdt er niet van knuffels en daarnaast zorg je er ook voor dat ze heerlijke warme voeten hebben! Of wat dacht je van een paar voor je dochter en een paar voor jezelf?! Jullie kunnen samen heerlijk ronddartelen op deze zachte en mega warme pantoffels in de vorm van een eenhoorn. Ze bijten niet en het aaibaarheidsgehalte is erg hoog. Ook een leuke gadget om cadeau te doen!

Waar te koop?
CoolGift.com heeft de magnetronsloffen in de kleur zwart en wit en er is een leuke tijgerprint verkrijgbaar. De sloffen kosten € 24,95 en zijn er in maat 34 t/m maat 45. Dat wordt voortaan dringen bij de magnetron als de hele familie een paar sloffen warm wil maken! De eenhoorn pantoffels kosten € 32,95 en zijn geschikt vanaf (circa) maat 34 tot maat 44. Deze zachte sloffen hebben zelfs gouden hoorns en geborduurde details. Een leuke gadget en erg grappig om iemand cadeau te doen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.