GETEST – Grip op je mobiel, tablet of e-reader met HandyGrip

HandyGrip rozeSommige producten zijn eigenlijk zo logisch, dat je ze – als je ze eenmaal hebt – niet meer weg kunt denken uit je leven. De Handygrip past in dat plaatje. Neem maar afscheid van het tijdperk waarin je je telefoon met moeite vast wist te houden tijdens het maken van een selfie. Handygrip zorgt voor de betere houvast.

Zuinig op ons mobiel
Vraag honderd mensen wat ze, naast hun geliefden, maar moeilijk in het leven kunnen missen en de kans is groot dat het overgrote deel ‘mijn telefoon’ roept. We zijn allemaal ontzettend zuinig op ons mobiel, waar we per dag vele uren op te vinden zijn. Surfen, selfies maken, bellen, spelletjes spelen; we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar de vaak peperdure mobieltjes, worden regelmatig aan de wet van de zwaartekracht blootgesteld. Dan weer omdat we in een vrijwel onmogelijke hoek een selfie proberen te maken, dan weer omdat we gewoon even onoplettend zijn.

Houvast en comfort
Handygrip zorgt er voor dat je letterlijk meer grip op je telefoon krijgt. De handige elastische band voorkomt die nare klap op je hoofd als je nog even in bed je mail checkt (en per ongeluk loslaat), het biedt houvast als je half hangend over een spectaculaire klif een romantisch kiekje probeert te maken en het biedt comfort als je een spelletje speelt.

Niet ingewikkeld
De Handygrip is niet alleen geschikt voor je smartphone, maar ook voor tablets en e-readers. Het accessoire bewijst dat een goed product absoluut niet ingewikkeld en ook zeker niet duur hoeft te zijn. Je koopt de Handygrip al vanaf € 5,95 per stuk en het aanbrengen van deze gadget valt in de categorie ‘kind kan de was doen’.

Voor elk wat wils
Bij Handygrip hebben ze goed begrepen dat een smartphone ook een beetje om image draait. Dus als jij een waanzinnige gouden telefoon hebt… dan biedt Handygrip daar ook in dezelfde kleur een elastische greep bij. Ibizafan? Dan is zelfs daar een Handygrip voor. Zorg dat het hele gezin veilig en comfortabel appt, swipet, chat en belt!

Kijk op www.handygrip.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden. Handygrip is Finger Grippin’ Good!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.