GETEST – Duurzame woonaccessoires en decoraties van hout

Bamboe borden - Houtspul.nlBewust leven, biologische voeding, milieuvriendelijke producten en fair trade handel. Je ontkomt er bijna niet meer aan, iedereen probeert op zijn / haar eigen manier een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Ook webwinkels houden hier steeds beter rekening mee. Zo richt webwinkel Houtspul.nl zich op duurzame woonaccessoires en decoraties van hout en bamboe. Stuk voor stuk verantwoorde producten en allemaal met een geweldig design. Een perfecte win-win situatie dus!

Houtspul richt zich op duurzame producten van hout of bamboe met een verrassend design en een prachtige afwerking. Het assortiment bestaat uit praktische design producten en originele gadgets. Het bedrijf werkt met nieuwe verrassende merken die op een verantwoorde manier met het milieu omgaan en een ware passie voor houten of bamboe producten hebben.

Het bedrijf heeft ook een eigen merk op de markt gebracht. Elmar Jansen, eigenaar van Houtspul, had tijdens het samenstellen van zijn collectie een aantal producten voor ogen die zijn huidige leveranciers niet konden leveren. Daarom nam hij het heft in eigen hand en besloot deze producten zelf te gaan ontwerpen, samen met een producent uit Letland. Het resultaat mag er zijn, want in de webwinkel is op dit moment een mooie serie lampen en klokken opgenomen onder hun eigen label. De houten klokken hebben een verrassend design die niet alleen de tijd weergeven maar tegelijkertijd de muur opvrolijken als kunst. Hetzelfde geldt voor de lampen, deze zorgen voor een prachtig lijnenspel als ze aan staan, maar zijn ook een lust voor het oog als het licht uit is.

Gadgets en hebbedingen
Naast praktische design spullen heeft Houtspul ook geweldige gadgets en hebbedingen van hout, zoals bijvoorbeeld slabestek in de vorm van gitaren met een bijpassende snijplank. Een origineel cadeau voor muziekliefhebbers! Naast de verantwoorde duurzame gadgets, zijn er ook nog wat grapjes toegevoegd aan het assortiment. Denk hierbij aan een notitieboekje met boomdesign of een heerlijk zacht reiskussen in de vorm van een boomstam. Niet echt hout dus, maar wel leuk om te hebben.

Over Houtspul
Elmar Jansen heeft in 2011 webwinkel houtspel.nl opgericht, een webshop met een ruim assortiment aan duurzaam houten speelgoed. Naarmate deze webwinkel groter werd, werd de vraag naar duurzaam houten decoratie en accessoires steeds groter. Daarom is onlangs zijn nieuwe webshop Houtspul.nl gelanceerd. Een shop met nieuwe verrassende merken die op een verantwoorde manier met het milieu omgaan en duurzame producten produceren.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).