GETEST – BioBites – Love life, go organic!

BioBites lijnzaad crackersPuur en Biologisch zijn toch wel belangrijke termen die veel mensen tegenwoordig bezighouden. Dat pure voeding naast dat het gezond is ook nog eens erg lekker kan bewijst het merk BioBites. Dit bedrijf brengt heerlijke biologische en pure lijnzaad crackers en glutenvrije koekjes op de markt. Met deze producten hoopt BioBites gezond en verantwoord eten voor meer mensen toegankelijk te maken. En ook niet onbelangrijk… het smaakt verrukkelijk!

Voor veel mensen is gezond en verantwoord eten een worsteling. Ze zijn gehaast en halen na het werk snel iets bij de snackbar of schuiven een maaltijd in de magnetron. Daarnaast denken veel mensen dat gezonde voeding duurder is en veel meer tijd kost om te bereiden. Simone van der Heide, oprichtster van BioBites, wil hier graag verandering in brengen. Zelf heeft ze jarenlang een onregelmatig, stressvol leven geleid met veel junkfood. Maar nadat ze diverse gezondheidskwaaltjes kreeg was het tijd voor verandering en besloot ze het roer om te gooien. Met BioBites wil ze een bijdrage leveren aan een groter bewustzijn met betrekking tot gezonde voeding.

Lijnzaad crackers en kokoskoekjes
BioBites produceert verschillende soorten lijnzaad crackers. De biologische Raw Food crackers zijn gedroogd op een temperatuur van 40 C. Dit is een langdurig proces van wel 24 uur. Hierdoor blijven bijna alle voedingsstoffen (mineralen, vitaminen en enzymen) behouden. De crackers zijn een perfecte vervanger voor brood en ook erg handig (en lekker!) voor onderweg of als gezond tussendoortje. Deze crackers passen goed binnen een koolhydraatarm dieet en zitten boordevol goede omega-3 vetzuren. De lijnzaad crackers bevatten geen gluten, lactose, suiker of granen. Er zijn 6 verschillende smaken verkrijgbaar: Naturel, Zeewier, Mexican, Rozemarijn, Italian en Indian.

Naast de Raw Food crackers heeft Biobites onlangs ook heerlijke biologische koekjes uitgebracht. Deze koekjes, op basis van kokos, zijn verkrijgbaar in twee smaken. De Chocolate Chip, met cacao en cacaonibs en Chia / Chai met chiazaad en chiakruiden. De kokos bites zijn rijk aan voedingsstoffen en vezels en vrij van geraffineerde suikers en E-nummers. Dat maakt het tot een heerlijk en verantwoord koekje. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op!

Waar te koop?
De lijnzaad crackers worden verkocht per 2 (€ 1,59) of 4 (€ 2,99) stuks en zijn er in 6 verschillende smaken. De kokos koekjes kosten € 3,39 per pakje en zijn er in twee varianten. Zowel de lijnzaad crackers als de kokos bites zijn verkrijgbaar via www.biobites.eu en diverse (online) verkooppunten.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.