Geen dertien-in-een-dozijn meubels, maar unieke exemplaren bij webwinkel Knuss.nl

Er is een verschil tussen mensen die tweedehands zien als oude troep, en mensen die de schoonheid van vintage kunnen waarderen. En dat niet alleen, er zijn ook mensen die vintage kunnen omtoveren tot regelrechte pareltjes! Tot die laatste groep behoort Melissa Lakeman-Speets, eigenaresse van webwinkel Knuss.nl. Zij ziet meubels niet alleen waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld waren, maar ziet vooral hoe ze kunnen worden.

Restylen van oude meubels
Melissa struint diverse markten en (kringloop)winkels af op zoek naar kasten, bedden en klein meubilair. Het is de kunst meubels te vinden die er nog goed uitzien, maar niet meer van deze tijd zijn. Deze meubels krijgen een complete make-over en worden met liefde onder handen genomen door de eigenaresse van deze shop. Alle meubels worden rerecycled, dus goed voor het milieu. Melissa restylet oude vergeten meubels om tot knusse kasten en hippe bedjes. Commodes worden tv-kasten en keukenkrukjes worden kinderstoeltjes. Op deze manier krijgt alles een nieuw uiterlijk én een nieuwe bestemming. Voor klanten wordt ook de mogelijkheid geboden eigen spullen aan te leveren voor een restyle. Alle meubels zijn uniek in hun soort, daarom heeft de shop ook slechts enkelen meubels hiervan op voorraad.

Restyle van Knuss.nl
Dit jaar bestaat Knuss.nl alweer 4 jaar en heeft onlangs een geweldige metamorfose ondergaan. Niet alleen de shop, maar ook de producten ademen schoonheid en originaliteit uit. Bij Knuss.nl vind je allerhande kasten, bedden, diverse meubeltjes en lifestyle producten, allemaal met het doel om knusse ruimtes te creëren. Tot slot biedt deze webwinkel mooie accessoires aan om het in en om het huis aan te kunnen kleden, zoals de unieke knussens. Binnenkort kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor bijzondere merken zoals Blafre om op die manier je kinderkamer helemaal af te stylen. Een kinderkamer als in de bladen met de sfeer van toen, daar helpt Knuss je graag bij. Neem eens een kijkje op de site en raak geïnspireerd.


Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Knuss.nl loopt via Webshop-Academy & Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.