Gave musthaves voor keuken en badkamer bij Cotton & Stone

Keukendoeken, servetringen, badcapes, taartschepjes, kaarsen, peper- en zoutstelletjes, vazen, mokken en nog meer geweldige items: de webshop Cotton & Stone heeft bijzonder veel moois voor in de keuken en de badkamer. Eigenaressen Ingrid Wesseling en Jennifer Lekranty selecteren voor hun shop alleen de meest originele producten met een ambachtelijke uitstraling. Ook een fijne gedachte: Cotton & Stone streeft ernaar zoveel mogelijk ecologisch en maatschappelijk verantwoorde artikelen aan te bieden.

Keuken & badkamer
In de keuken wordt niet alleen gekookt, maar worden ook vriendschappen beklonken, relaties geëvalueerd en kinderen (op)gevoed. En de badkamer is niet alleen een plek om te douchen, maar een bron van inspiratie waar de beste inzichten ontstaan. Bijzondere plekken die bijzondere producten verdienen, vinden Ingrid en Jennifer. Zij gaan de uitdaging aan om de mooiste woonaccessoires te vinden van hoge kwaliteit: van theedoeken met trendy prints en botermesjes met turquoise glaskralen tot handgemaakt keramiek van het Deense merk Broste Copenhagen en stoere porseleinen wijnstops.

Red Carp design
Onder de naam Red Carp presenteert Cotton & Stone haar eigen trendy ontwerpen: heerlijk zachte badcapes voor kinderen van 0 tot 7 jaar (ook leuk als kraamcadeau!) en prachtige theedoeken met een ruime ophanglus, bijvoorbeeld met een reusachtige blauwe karper of een mooie uilenprint in zwart, oranje of magenta, gemaakt van 100% biologische katoen. Bijna te mooi om als theedoek te gebruiken, bijzonder geschikt als origineel cadeau!

Over Cotton & Stone
Prachtige woonitems voor keuken en badkamer die je niet snel bij een ander zult zien: dat is Cotton & Stone. Een webshop waar je alleen al van het doorbladeren van de items blij én hebberig wordt. Zoals bijvoorbeeld het schattige Mr. & Mrs. Owl peper- en zoutstel van twee witte uiltjes, het mooie taartschepje met glazen kralen of het lieve melkkannetje uit de Nordic-serie. Bestellingen binnen Nederland worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van cottonandstone.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.