Fashion crisis is verleden tijd, webshop Uitdebox.nl helpt mensen `Uit de Brand´!

Angela van Dooren, eigenaresse van Uit de Box, is in 2009 afgestudeerd als VrijetijdsManager. Het idee om een eigen zaak op te zetten heeft altijd gekriebeld bij Angela. Omdat ze Out of the Box heeft leren denken tijdens haar studie en ervaring heeft opgedaan in 2 modezaken, is webwinkel uitdebox.nl ontstaan. Een shop met een groot assortiment aan sieraden, tassen en sjaals. Omdat Angela ook graag mensen helpt bij het uitzoeken van de juiste accessoires en voorziet van een persoonlijk advies, lanceert zij haar nieuwe initiatief Uit de Brand. 

Hoe vaak heb je niet een nieuwe outfit aangeschaft waar je de juiste accessoire niet bij kunt vinden. Of erger nog, je hebt werkelijk geen idee welke ketting, armband of tas er eigenlijk leuk bij past! Angela helpt mensen Uit de Brand door het geven van een persoonlijk accessoire advies. “Niet iedere ketting past altijd bij iedere jurk en vergeet vooral de juiste tas niet. Om te helpen bij het maken van een goede keuze geven wij advies bij het betreffende kledingstuk.” Door middel van het uploaden van een foto van je favoriete of nieuw aangeschafte kledingstuk wordt er een passend advies gegeven. Uit de Box laat naar aanleiding van deze foto zien welke accessoires uit het assortiment daar het beste bij gecombineerd kunnen worden. Ook is het mogelijk een foto te plaatsen op de facebookpagina van Uit de Box zodat er via sociale media een advies gegeven kan worden. Op deze manier kan iedereen er fashionable uitzien!

Om een idee te krijgen hoe een advies wordt gepresenteerd, heeft Uit de Box een aantal trendbooks gemaakt. Een collage waar aan de hand van een kledingstuk(en) of bepaald thema de juiste accessoires zijn uitgezocht.

In de webwinkel van Uit de Box zijn diverse mooie accessoires te verkrijgen. Denk hierbij aan rosé sieraden, dé trend van dit moment. Maar ook aan trendy tassen of sjaals. Voor elke gelegenheid is wel een mooie accessoire te vinden. De collectie wordt continu uitgebreid met nieuwe modellen waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste trends en modekleuren. Maak je outfit compleet en haal het Uit de Box!

Extra beeldmateriaal: 

Het perscontact van Uit de Box loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.