Ergonomisch verantwoord internetten met de ‘iPad pillow’

Ook snel last van pijnlijke schouders en een stijve nek omdat je de hele avond met de iPad in dezelfde houding op de bank zit? Veel mensen herkennen dit probleem en krijgen pijnklachten van het te lang in één houding zitten. Door gebruik van de ‘iPad pillow’ heb je handvrije ondersteuning van je tablet, een betere ergonomische houding en een optimale zicht – en werk hoek.

Ondersteuning
Het kussen is speciaal ontwikkelt voor 10 inch tablets, zoals de iPad, Galaxy Tab en e-readers. Het tablet vlak van het kussen is 25,5 x 18,5 cm. Het iPad kussen geeft je een handvrije ondersteuning van je iPad, tablet en e-reader en wordt goed beschermd tijdens gebruik. Het geeft je de vrijheid om vaker van houding te veranderen, zonder het risico dat jouw kostbare iPad of tablet valt. De zachte en stevige ondersteuning is stabieler dan die van een “gewoon” kussen. De zachte vulling bestaat uit 100% polystereen microkogels, waardoor het kussen zich ergonomisch vormt naar het lichaam. De overtrek is 100% polyester.

Opbergen en meenemen
Er zijn in het kussen twee handige opbergvakken om alle spullen bij elkaar te houden. De oplader, oordopjes en andere accessoires kunnen handig opgeborgen worden en bovendien past de iPad of Tablet ook in één van de vakken. Het handsfree kussen is gemakkelijk mee te nemen, dus geschikt voor zowel thuis als onderweg. Deze handige gadget is ideaal voor gebruik op de bank, in bed, in de auto / vliegtuig of op de camping. Bij Slipperwereld.nl in het kussen te verkrijgen in de kleuren blauw, zwart, roze, lime en grijs en kost €29,95.

Over Slipperwereld.nl
In 2008 is de webwinkel slipperwereld.nl opgericht en en vanwege het succes is de zomerse webwinkel al snel uitgebreid met een winterse gedeelte, winter-wereld.nl genaamd. Hierdoor is het mogelijk het hele jaar te shoppen voor zowel winterse als zomerse producten. In de zomer wordt de shop vooral bezocht door de vakantiegangers en zonaanbidders, terwijl in de winter mensen vooral op zoek zijn naar artikelen voor een winterzon- of wintersportvakantie. Waterschoenen voor het afzwemmen worden het hele jaar door verkocht en is het top product van deze webwinkel.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Slipperwereld loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.